Højdepunkter fra HB Køges 4-0-sejr i Thisted

Søndag eftermiddag hev de forsvarende danske mestre en overlegen sejr hjem, da de på udebane vandt 0-4 over FC Thy-Thisted Q. Det var den tidligere Thy-spiller Beate Marcussen, der åbnede målfesten efter kun fem minutters spilletid. Maddie Pokorny fulgte hurtigt trop, da hun blot et minut senere kunne udbygge føringen til 0-2, som svanerne også kunne gå til pause med.

I starten af anden halvleg var det dog et Thy-mandskab, der kom på banen med meget mere energi, der for en kort stund også skabte lidt problemer i HB Køge-lejren. HB Køge fik dog kontrol over kampen igen, og i 74. minut var HB Køges målfarlige Cecilie Fløe på pletten, der på et flot indlæg fra Maddie Pokorny kunne pande bolden i nettet til 0-3. Med under ti minutter tilbage, lukkede og slukkede Indskiftede Yujie Zhao kampen, der således endte 0-4 til HB Køge.


FC Thy-ThistedQ 0 – 4 HB Køge
0-1 Beate Marcussen (5. min)
0-2 Maddie Pokorny (6. min)
0-3 Cecilie Fløe (74. min)
0-4 Yujie Zhao (83. min)

HB Køge startopstilling
1. Bridgette Skiba
2. Maria Uhre
4. Selma Svendsen
8. Emma Regan
10. Maddie Pokorny
11. Sarah Jankovska
13. Cecilie Fløe
18. Beate Marcussen
23. Agnete Marcussen
26. Mie Leth Jans
44. Emma Færge

HB Køge indskiftninger
Andrea Norheim for Maria Uhre (46. min)
Kelly Fitzgerald for Beate Marcussen (46. min)
Yujie Zhao for Sarah Jankovska (57. min)
Matilde Lundorf for Maddie Pokorny (75. min)
Daisy Cleverley for Cecilie Fløe (80. min)

Gjensidige Kvindeliga, slutspil
Søndag d. 16. april 2023, 15.00
Sparekassen Thy Arena, Thisted

Capelli Sport