Indskiftet Mehder: “Fin kamp at komme ind i”

HB Køges reservekeeper Frederik Mehder fik søndag eftermiddag sin første kamp i NordicBet Ligaen, da han midtvejs i første halvleg af opgøret mod Jammerbugt afløste en skadet Oskar Snorre i HB Køges mål. Og for Mehder, der kamp efter kamp har holdt sig klar, var det en god første kamp at komme ind i. Det fortalte han til HBKoge.dk efter opgøret.

“Det var en fin kamp at komme ind i. Vi var dominerende på bolden, og Jammerbugt har vel kun en enkelt afslutning, der rammer målet lige på. Vi havde fra starten planlagt at køre med lidt længere bolde, så der var heller ikke så meget i forhold til at skulle spille bolden rundt nede bagved. Den skulle bare fremad, så vi kunne spille ud fra de betingelser, der var med bane og modstander og så videre,” fortæller Frederik Mehder med henvisning til det ujævne underlag, der blev spillet på i Pandrup.

Frederik Mehder kom til HB Køge før starten på indeværende sæson, og stod inden søndagens kamp i Jammerbugt noteret for en enkelt pokalkamp for HB Køge samt adskillige kampe i 2. division for klubber som Skovshoved, Holbæk B&I og Frem. Og han var naturligvis klar til at tage over da Oskar Snorre måtte lade sig udskifte.

“Det er jo det, jeg er her for. Det er derfor jeg er med på en lang bustur, på en dag som i dag. Lige så snart det gik op for mig, at det var i dag, jeg skulle i kamp, så skulle jeg jo bare ind og spille fodbold. Og det har jeg jo gjort mange gange. Længere er den ikke. Jeg er bare glad for at spille.”

Både Oskar Snorre og Frederik Mehder holdt buret rent i opgøret mod Jammerbugt, og begge var dermed medvirkende til at HB Køge kunne tage fra det nordjyske med en sejr på 3-0.

Capelli Sport