Info om stadionindgange og billetter til pokalkampen mod AaB

Ved pokalkampen mellem HB Køge og AaB på onsdag den 27. november kl. 18.00 skal fans af HB Køge samt neutrale tilskuere benytte sig af Indgang DAGBLADET (Indgang A), som man finder på hjørnet mellem hovedtribunen og Køgehallerne.

Medrejsende fans og tilhængere af AaB skal benytte sig af Indgang C, der findes mellem Tårn 1 ved Netto og mobiltribunen ud mod Stensbjergvej, hvor der på modsatte side af vejen er parkeringspladser. Kun gennem Indgang C er der adgang til udebaneafsnittet.

Partnere til Loxam Lounge, gæster med partnerbilletter, spillerbilletter og medlemskort skal benytte sig af Indgang DAGBLADET (Indgang A).

Kun Partnere der er gæster ved PreMatch i Nordea Lounge kan benytte indgang B mellem Tårn 1 og Loxam Lounge.

Billetter der var købt til det oprindeligt planlagte pokalopgør den 30. oktober, kan også bruges på onsdag den 27. november.

 

// Køb din billet til kampen her // 

Billetinformation

Priser: 
Voksne: 80 kroner
Pensionister: 40 kroner
Børn op til 15 år: Gratis

Bemærk:
Billetten giver mulighed for fri placering på Capelli Sport Stadion, fans af AaB skal dog benytte udebaneafsnittet (Indgang C).

Billetter kan købes på Capelli Sport Stadion på kampdagen, og kan ligeledes bestilles online i forsalg indtil kampstart.

Normalt gælder partnerbilletter og sæsonkort kun til HB Køges kampe i NordicBet LIGAEN, men til pokalkampen mod AaB har HB Køge truffet beslutning om at både partnerbilletter og sæsonkort giver adgang til pokalkampen på samme vilkår som til kampe i NordicBet LIGAEN.

 

Sydbank Pokalen
HB Køge – AaB
Onsdag den 27. november kl. 18.00
Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark

Capelli Sport