shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Information om billetter og stadionindgange i weekenden

I den kommende weekend spiller HB Køge på hjemmebane i både Gjensidige Kvindeligaen og i NordicBet Ligaen. Lørdag er det de danske mestre, der tager hul på 2021/21-sæsonen på hjemmebane mod FC Thy-Thisted Q i Kvindeligaen, og søndag er det herrerne, der i NordicBet Ligaen møder Hobro IK.

// Gå til salg af sæsonkort og billetter //

Information om stadionindgange

Til lørdagens kvindekamp hvor HB Køge møder Thy-Thisted skal alle tilskurre til kampen gå ind via Indgang A (sæsonkort, onlinebilletter, partnerbilletter og løssalgsbilletter) og til søndagens kamp i NordicBet Ligaen mellem HB Køge og Hobro er der flere indgange åbent på Capelli Sport Stadion.

Indgang A (på hjørnet mellem Spar Nord Arena og Rengøringsgruppen Danmark Tribunen).
Indgangen skal benyttes af alle tilskuere, der har købt billet i løssalg, af akkrediterede journalister og af tilskuere, der er skrevet på adgangslisterne til kampene. Tilskuere med partnerbilletter skal ligeledes bruge Indgang A.

Indgang D – Udebaneafsnit (på hjørnet ud mod Stensbjergvej)
Indgangen skal benyttes af alle tilskuere der holder med udeholdet.

Indgang E (på hjørnet mellem Stensbjergvej og Københavnsvej)
Indgangen skal benyttes af alle sæsonkortholdere, og spillere fra moderklubberne i Herfølge Boldklub og Køge Boldklub (mod forevisning af gyldigt fodboldpas i DBU Fodbold-appen).

Særligt for partnere
Er du partner i HB Køge og har du adgang til et af arrangementerne i Spar Nord Lounge inden kampen, så skal du benytte VIP-indgangen, som forefindes midt på Rengøringsgruppen Danmark Tribunen.

Sæsonkort og billetter

Du kan stadig købe sæsonkort – både som engangsbetaling og på abonnement. På abonnement koster sæsonkortet blot 69 kr. om måneden, og med kortet i hånden er du sikret adgang til alle HB Køges hjemmekampe i NordicBet Ligaen, Gjensidige Kvindeligaen og i de nationale pokalturneringer.

Du har også mulighed for at købe en billet, der kun gælder til en af kampene i weekenden. Der sættes nemlig til begge kampe både online- og løssalgsbilletter til salg. Ved onlinekøb af billetter spares der kr. 20,- pr. billet.

// Gå til salg af sæsonkort og billetter //