Informationer om Double Match: Fanzone, billetter og konkurrencer

Kampinformationer og tidsplan
Dørene til Capelli Sport Stadion åbner klokken 13.30 lørdag. For folk der skal i PreMatch-loungen med NETVÆRKET eller som er vindere af NordicBets VIP-billet giveaway på vores Facebook-side åbner dørene klokken 13.00.

Der vil fra dørene åbner være åbent i GoToEvents Fanzonen inde på stadion med masser af sjove aktiviteter, ligesom salget af bøfsandwich og grillpølser, drikkevarer og merchandise vil være i gang.

NordicBet Liga-kampen mellem HB Køge og FC Helsingør starter klokken 14.30

Når kampen er færdig vil der være omtrent 1,5 time til kampstart på Gjensidige Kvindeliga-topkampen mellem HB Køge og Fortuna Hjørring.

Man kan frit opholde sig på stadion og i fanzonen i dén periode, ligesom det er muligt at forlade stadion og vende tilbage igen forud for Kvindeliga-kampen mod fremvisning af billet ved indgangen.


Billetter og PreMatch-arrangement
Alle billetter til en af kampene giver adgang til begge kampe. Dette gælder også for vinderne af NordicBet-giveawayen samt tilskuere, der er tilmeldt PreMatch-arrangement igennem netværket.
NETVÆRKETs medlemmer skal dog tilmelde sig begge PreMatch-arrangementer via Engage, for også at kunne deltage i dem begge.


Fanzone
GoToEvents Fanzonen er åben dagen igennem og vil befinde sig for enden (nord) af Scor-tribunen.
Her vil der være hoppepude, øksekast og fartmålere, ligesom der imellem kampene vil være tegnekonkurrence samt mulighed for at møde HB Køges NordicBet Liga-spillere til en autograf eller et billede.

I pausen af Kvindeliga-kampen vil det derudover være muligt at møde et par profiler fra HB Køges forsvarende danske mesterhold, der for tiden er ukampdygtige.

I fanzonen vil man kunne købe popcorn, mens vi i anledningen af Køge Øldag sælger specialøl fra Royal Unibrew på fad ved siden af.
Der vil være Royal Øko IPA, Dragon Anarkist Weissbier og Fuglsang Økologisk på hanerne, mens man som altid vil kunne få en normal pilsner eller en classic fra vores ‘normale’ haner i Hvidebæk-boden.


Konkurrencer med fede præmier i Svaneshoppen
Dagen igennem vil HB Køge køre en særlig konkurrence, der giver dig mulighed for at vinde en hjemmebanetrøje i størrelse L signeret af hele herreholdet og en udebanetrøje i størrelse S signeret af hele kvindeholdet.

Det eneste det kræver for at være med i lodtrækningen om en af de to trøjer er, at man køber noget i SvaneShoppen i løbet af dagen. Uanset om det er et halstørklæde, en sweatshirt, en kasket eller en t-shirt får man et lod i puljen, når man køber noget i vores merchandisebod.

Shopper man i tidsrummet 13.30-17.00 er man med i lodtrækningen om herretrøjen, og gør man det fra 17.00-19.30 er man med i lodtrækningen om kvindeholdets trøje. Vinderne vil blive annonceret på stadion umiddelbart efter de to “deadlines” klokken 17.00 og 19.30, hvorefter trøjerne vil kunne hentes i SvaneShoppen.


Pauseunderholdning med præmie fra NordicBet
Syvende spillerunde er for herreholdets vedkommende udvalgt som “NordicBet Liga Runde” af ligaens hovedsponsor. Det betyder dels, at NordicBet som tidligere nævnt har givet 10 VIP-billetter væk til kampen – men det betyder også, at de står for pauseunderholdningen med en mindst lige så fed præmie.

I pausen af NordicBet Liga-opgøret vil tilfældet nemlig, at NordicBet også udlodder en hjemmebanetrøje signeret af herreholdet. Denne i størrelse XL. For at vinde den handler det i første omgang om at være vaks på tilskuerpladserne, når der bliver sparket tre bolde ud på tilskuerpladserne. De tre, der får fat i en bold, skal ind på banen og score fra straffesparkspletten på vores maskot Svante. Deltagerne får et par såkaldte promillebriller på inden de sparker, der burde gøre det lidt sværere at udplacere Svante. De tre deltagere får to straffesparksforsøg hver – er en vinder ikke fundet efter dét, sparker de to bedste skytter videre indtil en vinder er fundet.

Vinderen af konkurrencen får altså den signerede hjemmebanetrøje i størrelse XL samt 4 billetter til næste hjemmekamp mod Næstved BK.
Andenpladsen i konkurrencen får 4 billetter til samme kamp, mens der er tre billetter til tredjepladsen i konkurrencen.

Capelli Sport