Ingen endelig afklaring om tilskuere på Capelli Sport Stadion endnu

Der er forår og fodbold i luften. Og HB Køge glæder sig ”barnligt” til igen at kunne invitere klubbens fans og trofaste støtter på bold. Måske sker det allerede på lørdag, hvor der er to kampe – både kvinderne og mændene skal i aktion – på programmet på Capelli Sport Stadion.Baggrund: Et politisk flertal har i sidste uge blandt andet besluttet at genindføre den såkaldte ’Superliga-ordning’. En ordning, hvor tilskuere sidder i adskilte sektioner med et maks. på 500 personer og med en meters mellemrum. Gyldigt corona-pas skal fremvises, og alle tilskuere skal registreres i forhold til smitteopsporing.

Det er ikke den samme ordning, der tidligere tillod HB Køge at have op til 500 tilskuere til sine hjemmekampe. Den ordning kan man ikke bruge i skrivende stund. HB Køge skal altså først nu ansøge om at blive en del af ”Superliga-ordningen”, da klubberne i 1. Division ikke har haft den mulighed tidligere. Dernæst skal klubben godkendes af forskellige instanser. Alt sammen sker i et kapløb med tiden.

“Vi er i fuld gang med at lave ansøgningen om at komme med i ”Superliga-ordningen”, og når den er klar, skal den godkendes af både Divisionsforeningen og politiet”, fortæller HB Køges direktør Per Rud.

HB Køges mænd møder først FC Fredericia i 1. Division kl. 13.30, og der følges op med HB Køge mod FC Nordsjælland kl. 16.00 i Gjensidige Kvindeligaen.

Det forventes, at ”Superliga-ordningen” giver mulighed for at lukke ca. 300 siddende tilskuere ind på Capelli Sport Stadion.

HB Køge kommer tilbage, så snart der er nyt.

Capelli Sport