Irsk landsholdsspiller fortsætter hos HB Køge

Den irske landsholdsspiller og bevidste målskytte Kyra Carusa fortsætter i HB Køge. Således har parterne indgået en aftale, der gør det muligt for angriberen at fortsætte de gode takter i Danmark, hvortil hun i vinters kom til fra fransk fodbold.

Læs også: Carusa er lykkelig for landsholdsdebut og en særlig mentalitet i HB Køge

“Som holdets topscorer i Kvalifikationsturneringen, har Kyra naturligvis været super vigtig for os at beholde. Hun er pågående, stærk og en god afslutter. Hun er den type, som modstanderne slår sig på og hendes erfaring fra nogle af verdens bedste colleges og landsholdsfodbold skinner igennem, i alt hvad hun laver. Det er også tydeligt til træning, hvor hun har en fantastisk indvirkning på miljøet. Der har været voldsom interesse for Kyra og vi er meget stolte over, at hun forlænger med os og det viser, at vi bevæger os i den rette retning”, siger sportschef Jonas Nielsen.

“Jeg glæder mig til at fortsætte rejsen med HB Køge. Rejsen har jeg fra første møde været investeret i og jeg tror på projektet, holdet og mine holdkammerater. Vi har masser at bevise i Kvindeligaen i den nye sæson og jeg er så klar på at være en del af alt det, der foregår i HB Køge”, siger Kyra Carusa.

Fakta om Kyra Carusa
Født: 14. november 1995
Position: Angriber
Højde: 175 cm
Tidligere klubber: Standford University // Georgetown University // Le Havre

Capelli Sport