Isabella Obaze efter sejr: “Fantastisk fødselsdagsgave”

 HB Køge vandt i dag med 0-1 på en svær udebane i Brøndby og kunne således drage sydpå med tre point i bagagen. Kampens enlige mål blev scoret af Maddie Pokorny. Med sejren er HB Køge forsat ubesejrede i Gjensidige Kvindeligaen og ligger ligeledes stadig på førstepladsen. 

Første halvleg var ellers en tæt affære mellem Brøndby IF og HB Køge. Brøndby IF stod lavt på banen og var meget kompakte. Det efterlod ikke meget plads og rum, for HB Køge at løbe i, hvilket gjorde, at HB Køge havde boldovertaget, men uden de store chancer. 

“Vi ved, at det er en svær bane at spille på for os. Det blev derfor også en lidt hektisk kamp med mange lange bolde. Vi forsøgte ellers at følge gameplanen, men det var svært og Brøndby stod godt defensivt. Sådan er det nogle gange, men det var bare dejligt, at vi hev alle tre point”, forklarer Isabella Obaze.

I anden halvleg kom chancerne dog. Efter 51 minutters spil var Maddie Pokorny på spil. Et indlæg glider helt over modsat, hvor en fremadstormende Pokorny tager bolden med og på sin andenberøring, sparker hun den hårdt fladt i mål. 

Kort efter fik Brøndby tilkendt et straffespark efter et hjørnespark. Brøndbys Nanna Christiansen gik til bolden, sparkede hårdt i venstreside af målet, men det havde amerikanske Kaylan Marckese læst. Hun redder derfor flot straffesparket og sørgede for, at HB Køge forsat var foran. 

“Det var en svær kamp, men vi formår endnu engang at være kyniske, når det gælder. Det kan godt være, at det ikke var den kønneste kamp, men det vigtigste er, at vi får alle tre point. Derudover må jeg også bare rose Kaylan i målet, der endnu engang står helt fantastisk og så redder hun også et straffespark”, siger en glad Isabella Obaze. 

For Isabella Obaze var det også en speciel kamp i dag. Hun fyldte nemlig 19 år og kunne således fejre sin fødselsdag med en sejr til HB Køge. Noget hun også satte stor pris på: 

“Det er så vigtigt, at vi får alle tre point og så på min fødselsdag. Det er helt vildt fedt. Det er jo en fantastisk fødselsdagsgave, at jeg kan fejre min fødselsdag med en sejr og ikke mindst bruge dagen med mine veninder. Jeg er super glad lige nu”

HB Køge topper således Gjensidige Kvindeligaen med 31 point efter 11 kampe, og holdte også målet rent for syvende gang i denne sæson. Herunder kan du se den fantastiske redning fra Kaylan Marckese på straffesparket. 

Capelli Sport