Isabella Obaze er Årets Talent 2021

I forbindelse med årets sidste hjemmekamp på kvindesiden, UEFA Women’s Champions League-kampen imod Hoffenheim, blev prisen som Årets Talent, også kendt som Sehested Prisen, uddelt. Prisen gik til 19-årige Isabella Obaze efter et imponerende 2021, hvor den unge defensivspiller konsekvent har præsteret året igennem. 

Isabella Obaze skiftede sidste vinter til HB Køge på en 3-årig kontrakt fra Kolding Q. I foråret var hun med til at vinde det danske mesterskab for første gang i klubbens historie. Efteråret har blot været endnu mere imponerende for Isabella Obaze, da hun har spillet samtlige minutter i Champions League-gruppespillet og starter hver gang for Gjensidige Kvindeligaens førerhold.

Isabella Obaze kronede 2021 af med, at blive udtaget til Kvindelandsholdet forud for de vigtige VM-kvalifikationskampe mod Bosnien & Hercegovina og Rusland i november. Således blev Isabella Obaze HB Køges blot anden landsholdsspiller på det danske Kvindelandshold, efter Cecilie Fløe tidligere på året også blev udtaget for første gang.

Årets talent i HB Køges kvindeafdeling blev etableret som fast årlig kåring i 2020, hvor titlen gik til Maria Uhre. Prisen uddeles i samarbejde med Sehested Group.

Stort tillykke fra alle i HB Køge til Isabella Obaze med den fortjente pris for hendes præstationer det forgange år.

Årets Talent – Kvinder – Sehested Prisen

2021: Isabella Obaze
2020: Maria Uhre

Capelli Sport