Isabella Obaze er ny HB Køge-spiller

U19-landholdsspilleren Isabella Obaze er ny HB Køge-spiller pr. 1. januar 2021. Obaze skifter fra Gjensidige Kvindeliga-klubben Kolding Q.
Backtalentet har underskrevet en treårig kontrakt med HB Køge og møder sine nye holdkammerater når træningen bliver genoptaget tirsdag 5. januar.

“Jeg har haft en rigtig stor udvikling i KoldingQ, men har ventet på at kunne tage det næste skridt og udvikle mig endnu mere. Her kom HB Køge på banen med en udviklingsplan, som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg føler, at jeg kan blive en meget bedre fodboldspiller og få mulighed for at vise mig frem – blandt andet i forbindelse med U19 –  i et godt træningsmiljø”, siger Isabella Obaze om skiftet og sætter samtidig nogle ord, hvilken type spiller hun er:

“Jeg er en rigtig teamplayer, der går op i, at alle omkring mig og på holdet har det godt. På banen er jeg ret hurtig, fysisk stærk og har et godt hovedstød. Jeg har spillet mange forskellige positioner, men spiller mest som kant og back, hvor jeg også kan få lov at lægge nogle gode afleveringer”.

I HB Køge er man også glad for at kunne byde Obaze velkommen på holdet, der starter foråret ud på en førsteplads i Gjensidige Kvindeligaen.

“Isabella er et stort talent og en spiller, som vi venter os rigtig meget af. Hun har et gåpåmod og fysisk styrke, som vi sjældent ser. Det hun kommer med er særligt og kan både på kort og langt sigt gøre en afgørende forskel for os. Samtidig flytter hun hertil fra Kolding og det har derfor været vigtigt for os at kunne finde en samlet pakke, der ikke kun handler om fodbolden”, siger direktør i HB Køge, Per Rud

Obaze får rygnummer 22 i HB Køge.

Capelli Sport