Jakob Johansson fortsætter i HB Køge

U20-landsholdsspilleren Jakob Johansson fortsætter i HB Køge-trøjen. Det står klart efter at han lige har sat sin signatur på en toårig kontrakt. Johansson skifter fra FC Nordsjælland et år før kontraktudløb og veksler dermed seneste sæsons lejeaftale til en permanent kontrakt med HB Køge.

– Det har været prioritet for os at forlænge aftalen med Jakob Johansson for endnu en periode, og vi er glade for at vi er nået til enighed med både Jakob og FC Nordsjælland. Jakob havde en rigtig god første sæson hos os, scorede 15 mål og var en vigtig spiller for os, og vi glæder os til at se ham udvikle sig endnu mere i den kommende sæson.

Jakob Johansson er også glade for at kunne se frem til endnu et år i HB Køge.

– Jeg er glad for at det var muligt, at forlænge min aftale med HB Køge. Der er lagt en god plan for mig, og jeg har haft en god tid i HB Køge i min første sæson. Jeg har fået en masse spilletid, og jeg føler jeg har haft en god første sæson hvor jeg er faldet godt til på holdet, og så har jeg fået lavet mange assist og scoret en del mål, som jo er mit job som angriber og jeg selvfølgelig arbejde på at fortsætte i samme spor. Jeg synes, det ser spændende ud for den næste sæson, og det glæder jeg mig til at være en del af, siger Johansson, og fortsætter.

– Efter sæsonafslutningen var jeg af sted med U20-landsholdet, så nu skal jeg lade batterierne op, og jeg ser jeg frem til en uges ferie i Portugal, og så er jeg ellers klar til igen at give den en skalle for HB Køge.

Jakob Johansson scorede 15 mål i 30 kampe i den nyligt afsluttede sæson, som altså kulminerede med en udtagelse til – og to kampe for – det danske U20-landshold.

Capelli Sport