Jankovska forlænger

Midtbanespilleren Sarah Jankovska har i dag forlænget sin kontrakt med HB Køge, så den også er gældende for resten af indeværende sæson.

“Sarah har gjort en god figur og udmærket sig som en profil på vores hold gennem de seneste år. Det har skabt interesse fra udlandet som hun naturligvis har måtte overvejet og forholde sig til, men hun har ikke fundet det rigtige, og det er vi glade for at vi har kunnet udnytte til at forlænge aftalen. Normalt laver vi ikke halvårlige forlængelser, men det her har været en speciel situation. Så må vi se, om samarbejdet også skal fortsætte på en længerevarende kontrakt efter sommer eller om Sarah skal fortsætte et andet sted til den tid. Lige nu og her, er vi bare glade for at hun kan hjælpe os med at jagte endnu et mesterskab til klubben,” siger HB Køge-Direktør Per Rud.

Sarah Jankovska kom til HB Køge i sommeren 2021 fra B.93 og har det seneste års tid spillet fast på den centrale midtbane, hvor hendes gode teknik og overblik bidrager stort til at skabe chancer og mål for holdet. Hun glæder sig til nu at kunne spille sæsonen færdig med HB Køge.

“Der har været tilbud udefra, men de har ikke føltes som det rigtige for mig. Jeg tænker meget over tingene og vil være sikker på at træffe den rette beslutning. Og lige nu føles det som det rigtige at fortsætte i HB Køge, hvor jeg er generelt er glad for at være og hvor jeg kan være med til at genvinde mesterskabet,” siger Sarah Jankovska.

Jankovska og holdkammeraterne vender torsdag tilbage til træningsbanen for første gang i 2023. Læs mere om dét og deres forestående testkampe her.

Capelli Sport