Jankovska: Fornyet energi før Fortuna

Efter to ugers landsholdspause er det igen blevet tid til at sparke Gjensidige Kvindeligaen i gang igen – og endda med et vaskeægte topopgør imod ligaens nummer tre fra Fortuna Hjørring. 

“Det har faktisk været rigtig godt for os med en længere pause, hvor vi har kunnet samle noget ekstra energi til både kroppen og hovedet. Det er specielt en god følelse med fornyet energi før en vigtig kamp som i morgen,” Siger Sarah Jankovska, der sætter ord på morgendagens modstander.

“Fortuna er jo en rigtig god modstander, som er svære at spille imod. Det er altid meget tætte opgør, når vi møder dem, og det har ofte været de små marginaler, der har været afgørende i disse kampe. Derfor er det også super vigtigt, at vi i morgen er klar fra start og følger den gameplan, vi har lagt,” lyder det fra Jankovska.

Selvom der i morgen er en topkamp på spil, understreger Sarah Jankovska, at måden hvorpå de forbereder sig til kamp er meget lig med alle andre kampe.

“Vi forbereder os stort set altid på samme måde, og det er uanset hvilken kamp vi står overfor. Det har meget at gøre med holdets DNA og mentalitet; vi går altid efter at nå nye højder og præstere på allerhøjeste niveau. Derfor følger vi altid en specifik procudure og gameplan, der virker for os. Selvfølgelig kan der være taktiske forskelle, men ellers er optakten og forberedelsen stort set altid den samme,” forklarer den unge midtbanespiller.

Selvom HB Køge sidder på førstepladsen, er der vigtige point på spil i morgendagens opgør, hvis truppen fortsat vil forsøge at lægge afstand til de andre hold i toppen. Som det ser ud lige nu, ligger HB Køge på førstepladsen med fem point ned til Brøndby IF.

“Vi vil jo rigtig gerne holde en god afstand til de andre hold i toppen – og det kræver jo at vi vinder vores kampe. Vi møder en rigtig god modstander i morgen, men vi går ind til kampen, som vi altid gør. Vi har en helt uroligt stærk vindermentalitet på holdet, og vi går naturligvis hundrede procent efter sejren i morgen,” slutter Sarah Jankovska. 

Der er kick-off på Nord Energi Arena i Hjørring lørdag klokken 13.30 og opgøret kan følges på Viaplay eller TV3 Sport

Capelli Sport