Jano Nissen ny U16 pige-cheftræner

HB Køge er glade og stolte over at kunne præsentere Jano Nissen som ny cheftræner for klubbens U16 Pige DM-hold. 

Jano Nissen har mange års erfaring som talentudvikler fra blandt andet B93, Farum BK/FC Nordsjælland, hvorigennem han har prøvet kræfter med Kvindeligaen, U16- og U18 DM.

“Ansættelsen af Jano som U16 cheftræner vil ikke kun styrke og udvikle vores U16 DM-miljø, men også resten af vores talentudviklingsmiljø vil nyde godt af hans erfaringer og kompetencer. Vi er utroligt glade for at have fået Jano med om bord og er helt sikre på, at han er den rigtige til jobbet. Nu glæder vi os bare til at få startet samarbejdet op,” lyder det fra Head of Recruitment Dennis Bauer.

For Jano Nissen bliver hans nye arbejdsplads i HB Køge et gensyn med en klub, som han tidligere har været med til at udvikle. Jano stod nemlig i spidsen for HB Køges Kvindehold, som han overtog dengang de rykkede op i Kvindeserie Øst.

“Det er en rigtig god følelse at være tilbage i HB Køge igen. Det er vigtigt for mig at være et sted, hvor trænere og ledere hver dag arbejder i samme retning om at skabe det bedste udviklingsmiljø for vores unge talenter. Det er fantastisk at se, hvor langt HB Køge er nået på kort tid, og jeg er sikker på, at vi sammen kan nå endnu længere. Jeg synes, at U16 er en enormt spændende trup med et stort udviklingspotentiale, så det skal nok blive rigtig godt,” siger Jano Nissen og fortsætter om hans tilgang til arbejdet med unge atleter.

“Jeg holder meget af at arbejde med mennesker og deres udviklingspotentialer. For mig gælder det om at tænke det hele menneske ind, hvor der er fokus på spillernes samlede livssituation (uddannelse, fritid, job og sport). Samtidig er spillerne også selvstændige atleter, hvorfor det er vigtigt, at de kontinuerligt får et øget ansvar for egen udvikling og sportskarriere. HB Køges værdier og måde at anskue talentudvikling på stemmer heldigvis overens med mine egne, så jeg er sikker på at samarbejdet bliver en kæmpe fornøjelse,” slutter Jano Nissen.

Stort velkommen til Jano fra alle i HB Køge

Capelli Sport