Jean Claude Bozga fortsætter i HB Køge

Forsvarsklippen Jean Claude Bozga forlænger sin kontrakt med HB Køge. Det står fast som den nuværende kontrakt nærmer sig sit udløb. Det sker ved årsskiftet, hvorfra man er blevet enige om at fortsætte samarbejde. Således har parterne skrevet under på en seks måneds kontrakt, der binder den 35-årige forsvarsgeneral i HB Køge sæsonen ud.

– Nu vi har fået en ny træner, så skal vi ikke ind og revolutionere noget – men i stedet huske at holde fast i det, der virker. Samtidig har vi selvfølgelig kigget på Bozgas dåbsattest og når spillere når hans alder, er det ikke unormalt at skrive kortere kontrakter – men stod det til ham, så spillede han fortsat på højeste niveau ti år endnu. Det er dejligt med gåpåmod og han er en fast, vigtig del af holdet, siger adm. direktør i HB Køge, Per Rud.

Bozga kom til HB Køge i sommeren 2017 og har siden optrådt i den blå/sorte-trøje i over 80 kampe, hvori det er blevet seks scoringer. Med sin store tilstedeværelse, fysiske styrke og 194 centimeter kommer Jean Claude Bozga fortsat til at fylde meget i HB Køges bagerste geled.

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport