Jeanne Poppelhøj kåret som Årets Frivillig

Da HB Køge fredag den 6. december inviterede sine frivillige til den årlige julefrokost var det som traditionen byder, også tid til kåringen af Årets Frivillige i HB Køge.

HB Køge er en familieklub, hvor sammenholdet og fællesskabet vægter højt, og uden de frivillige, ville HB Køge ikke være, hvor klubben er i dag.

Titlen som Årets Frivillig 2019 gik fortjent til Jeanne Poppelhøj, der er en blæksprutte med et ganske særligt HB Køge-hjerte.

– Jeanne har efterhånden været med i rigtig, rigtig mange år. Hun har fantastiske evner som eventansvarlig, som loungevært, som bartender eller i boder, eller hvor du ellers kan finde hende. Jeanne er altid klar når opgaven kalder, og tidligere har hun været ansvarlig for samarbejdsklubaktiviteter og talrige events for vores partnere i NETVÆRKET, siger adm. direktør Per Rud i forbindelse med kåringen.

– Jeanne kan godt være en bestemt kvinde, og utallige har fået et møgfald, når tingene ikke er i orden, fortæller Per Rud med et smil, og fortsætter:

– Selv går hun altid forrest med alle slags opgaver, og det er bare dybt imponerende som hun også rekrutterer nye frivillige til HB Køge. Det er ikke unormalt at Jeanne medbringer en håndfuld hjælpere til kampe i lounger og boder, og når kampen er slut og 3. halvleg nydes med spillertruppen er det yderst sjældent at festen ikke fortsætter med tøserne til langt ud på natten.

– Jeanne kommer oprindeligt fra Strøby, og er nu bosiddende og arbejdende i København, men båndet til HB Køge bliver ikke klippet, og det er vi dybt taknemmelige for. I øvrigt er Jeanne nok klubbens bedste ambassadør. At følge årets frivillig på de sociale medier er en ren fest, slutter Per Rud.

 

Årets frivillig i HB Køge
2019 // Jeanne Poppelhøj
2018 // Børge Jensen
2017 // John Nybo Hansen
2016 // Torben Bruun
2015 // Helle Janniche
2014 // Randi Jakobsen
2013 // Ejgil Olsen
2012 // Bruno Zingg
2011 // Jørgen Jakobsen
2010 // Jesper Nybo

Capelli Sport