Johansson: Føles mest som et nederlag

Jo

– Det føles et hundrede procent som et nederlag. Vi kunne have fået tre point med hjem, men vi lukker i stedet et dumt mål ind i, ja, jeg ved det ikke.. 92. minut, siger Johansson efter kampen.

Resultatet kommer efter en trods alt heroisk fight. Kan man tage noget med herfra? 

– Vi spillede god fodbold. Det eneste, vi lige mangler er de små marginaler før, vi får tre point med hjem. Vi lavede en mandfolkdespræstation. Så, jeg synes, at vi gjorde det godt.

Marginalerne har du selv med dig to gange. Prøv at beskriv dine to scoringer.

– Den ene kommer over fra højre, hvor jeg kan se, at en forsvarsspiller spiller den anden midterstopper, så der løber jeg over og sparker den ind. Den anden er et cutback, der kommer fra.. Jeg tror, det er (Martin, red.) Jensen, der bare får krydret den ind – og så skal jeg bare sparke den ind, så er der mål.

NordicBet LIGA

FC Fredericia – HB Køge // 2-2

Torsdag, den 24. oktober 2019

Capelli Sport