Johansson før FC Roskilde: Skal fighte os til point

Onsdag aften skal HB Køge spille et helt særligt opgør, når FC Roskilde byder op til dans i en nymoderne klassiker mellem de to midt- og østsjællandske byer. Det er et opgør, hvor begge hold har hårdt brug for point og HB Køge-frontløberen Jakob Johansson glæder sig:

– Det bliver en meget intens kamp med masser af fight. Vi er to hold, der gerne vil spille fodbold. Så er det altid sjovt, når det er et derby. Vi må se, hvad der kommer til at ske, men jeg håber da, vi får tre point, siger Jakob Johansson og fortsætter:

– At der ligger tre kampe så tæt på hinanden betyder, at man ikke kan træne lige så hårdt og det bliver lidt mere taktisk på træningsbanen. Ellers er det ligesom det plejer, bare lidt hårdere.

– For at vi får point med fra Roskilde skal vi levere en masse fight og egentlig bare spille vores spil, så skal de tre point nok komme.

– I forhold til sidste kamp mod Kolding IF skal vi være lidt bedre nede bagi og samtidig være lidt skarpere oppe foran. Så skal det nok flaske sig, så vi kan få de tre point.

Kampen fløjtes i gang onsdag klokken 19.00 i Roskilde Idrætspark.

 

NordicBet LIGAEN

FC Roskilde – HB Køge

Onsdag den 21. august kl. 19.00

Roskilde Idrætspark

Capelli Sport