Johansson: Viser vi god energi, kan vi få tre point

Jakob Johansson fik søndag huld på bylden, da han med sin scoring til 2-0 var med til at sikre sejren mod FC Roskilde. Det og den gode energi, holdet har vist, håber han at kunne gentage torsdag mod FC Fredericia.

– Sejren søndag over FC Roskilde gav bestemt noget selvtillid. Det er altid dejligt med en derbysejr, det er altid vigtigt og giver tro på vores evner frem mod næste kamp, siger Johansson.

FC Fredericia er også et hold med selvtillid, der i weekenden vandt 5-0. Hvad tror du, det bliver for en kamp?

– Det bliver en rigtig svær kamp. Det er to hold, der gerne vil spille fodbold, så det bliver en god kamp for tilskuerne tror jeg. Og så skal vi bare have tre point med hjem til Køge.

Og hvad bliver nøglen til de tre point?

– Jeg tror, det bliver hårdt arbejde, som altid. Hvis vi derudover viser en god energi, så skal vi nok få de tre point med hjem.

Energi er noget, du selv har vist de sidste par uger. Søndag krydrerede du det med en scoring. Hvordan har du det selv?

– Jeg har det utrolig godt. Det var dejligt at komme ind og bevise, at jeg stadig godt kan score. Det er jo det, jeg lever af. Det var dejligt at få hul på bylden – så er vi i gang.

Hvad har du gjort for at få hul på bylden?

– Jeg har sparket meget efter træning – og koncentreret mig lidt mere end normalt. Også selvom det måske lyder lidt mærkeligt, så er det det, jeg har gjort. Så det var dejligt.

Hvad er din målsætning for resten af sæsonen?

– Hvis det er muligt, vil jeg gerne op på de plus ti scoringer. Men det skal nok komme.

NordicBet LIGA

FC Fredericia – HB Køge

Torsdag d. 24. oktober klokken 19:30

Monjasa Park, Fredericia

Capelli Sport