Jonas Nielsen: “Man bliver aldrig træt af at fejre oprykninger”

Med en 2-0-sejr på udebane mod B.93 sikrede HB Køge Kvindeelite sig oprykning til Gjensidige Kvindeligaen. Det er holdets femte oprykning i træk, og den følelse, der følger med sådan en præstation, bliver man aldrig træt af. Det fortæller holdets sportschef Jonas Nielsen til HBKoge.dk i minutterne efter sejren på den kunstgræsbane på Østerbro, hvor oprykningen blev sikret.

“Nej, man bliver aldrig trætte af det. Nu skal vi fejre det i aften, når vi skal hjem til en omkring holdet og have en god aften, og så har vi en stor fest for holdet efter kampen mod AaB på søndag i næste uge, og så har vi en fest igen den 3. juli, så vi skal fejre det tre gange”.

Oprykningen er kommet i hus efter fire sejre i fire kampe, og en målscore på imponerende 10-0. Og det er da også fuldt fortjent, at HB Køge endnu en gang kan glæde sig over en oprykning.

“Vi har været dominerende i alle kampe, og det er fuldt fortjent. Mod B.93 spiller vi vores hidtil dårligste kamp i kvalifikationen, men Stina Lykke har vel ikke en redning nede i målet, og vi vinder fuldt fortjent”, siger Jonas Nielsen.

I januar måned blev det på et pressemøde offentliggjort, at HB Køge Kvindeelite officielt blev en del af HB Køge, og sportschef Jonas Nielsen kan tydeligt mærke, at der er sket en udvikling omkring holdet det seneste halve år..

“Jeg ved ikke, hvor meget der ændrede sig omkring holdet fra vores rejse fra serie 2 og frem til vores start i 1. Division sidste efterår, men her i kvalifikationen har man kunne mærke, at HB Køge er kommet ind over, og det bliver endnu mere fra den 1. juli. Det er helt vildt, hvad der sker uden om. Der er en masse ansættelser, og vi kommer til at kunne give pigerne de bedste muligheder overhovedet, så det er vi rigtig stolte af”, slutter Jonas NIelsen.

Da HB Køge i januar præsentere planen om også at satse på kvindefodbolden var det med det sigte at sidestille herre- og kvindefodbolden i klubben. Samtidig blev en ambitiøs målsætning for HB Køge Kvindeelite præsenteret. Holdet har en ambition om at kvalificere sig til Champions League i løbet af de kommende fem år.

 

 

Capelli Sport