Jublende Jubril: Elsker at spille med Erkan

Jubril Adedeji jubler. Først og fremmest over HB Køges 4-0-sejr i sæsonpræmieren mod Hillerød i fredags, hvor han selv blev noteret for to mål og en assist, men også over holdets offensive samspil og det antal chancer, der blev skabt. Det til trods for at holdet linede op med to debutanter og to startdebutanter i opstillingen. Resultatet betød samtidig, at holdet for første gang i 4 år og 10 måneder kunne tage en uge som tophold i NordicBet Ligaen.

// KØB BILLET: HB KØGE – VENDSYSSEL FF //

“Det var en fantastisk start for holdet. Vi gik ind til kampen med et mål om at vinde den, men at vinde 4-0 har givet os masser af selvtillid. Vi viste, at vi kunne skabe masser af chancer og nu ved vi, at vi kan score mål og vinde vores kampe fremadrettet i sæsonen. Vi er alle sammen glade og forsøger at forbedre os hele tiden. Trænerne presser os og har lagt nogle gode taktiske planer, der er nemme for os at falde ind i og forstå. Det er den primære årsag til, at vi har fået en positiv start på sæsonen både på og udenfor banen,” siger Jubril Adedeji.

Han udgjorde for første gang angrebstrio sammen med Pierre Larsen, der gjorde comeback efter en længere skadesperiode, og Erkan Semovski, der fik sin første start for klubben og kunne forlade banen med samme antal mål og assists som Jubril.

“Jeg elsker at spille sammen med Erkan. Han er en holdspiller og selvom han lavede to mål, er han meget uselvisk på banen. Han løber meget gennem hele kampen og skaber plads til os andre. Det fungerede super godt i fredags – vi fandt hinanden en masse gange og hans samarbejde med Pierre fungerede også godt i den anden side. Det er nogle relationer, der har udviklet sig under vores træninger og det er jo bare fedt, at de også fungerer i kampene,” fortæller Jubril Adedeji.

Nu venter en hjemmekamp mod Vendsyssel FF fredag aften, hvor Jubril og svanerne skal forsøge at gentage kunststykket fra Hillerød-kampen. Men mindre kan også gøre det, understreger Jubril Adedeji, der peger på at defensiven bliver nøglen til et godt resultat i dét opgør, mens det nærmere var en velfungerende offensiv der afgjorde tingene imod Hillerød.

“Vi skal være dygtige for at få lov at spille vores eget offensive spil, for Vendsyssel er altid en svær modstander for os. Vi er først og fremmest nødt til at forsvare os godt, for de kommer til at lægge et tungt pres på os med deres store fysik. Lykkes vi med det, kan vi fokusere på at gentage nogle af de ting, vi lykkedes med i fredags og få skabt nogle chancer. Men det defensive skal først og fremmest på plads,” slutter Jubril.

Kampen mod Vendsyssel bliver sæsonens første for HB Køge på eget kunstgræs – og således også cheftræner Nicklas Pedersens hjemmebanedebut. Billetter til kampen kan som altid købes på hbkoge.eventii.dk, hvor der med fordel også kan købes sæsonkort af forskellig slags.

Kampen kan desuden følges på Viaplay, ligesom der vil blive opdateret fra kampen med billeder og video på holdets Instagram-profil @hbkogemen . Der er kick-off på Capelli Sport Stadion klokken 19.00.

Capelli Sport