Jublende Trenskow: Det var skønt

3-1 og Jacob Trenskow på tavlen endnu en gang. Det blev udkommet af lørdagens NordicBet Liga-opgør på Capelli Sport Stadion mellem HB Køge og Nykøbing FC – og især at Trenskow kom på tavlen, kan ikke komme som en overraskelse for ret mange. Det skete nemlig også de tre foregående gange, holdene mødtes.

“Det var skønt. Nu var det fjerde gang det lykkedes for mig imod Nykøbing, så det er jo bare mega fedt,” siger Trenskow, der driblede sig tæt ind under mål og sneg kuglen ind ved den fjerneste stolpe til 2-1 efter en god halv times spil. De tre foregående mål, han havde lavet imod Nykøbing FC blev alle sparket ind ved den fjerneste stolpe fra kanten af feltet.

“Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har sparket en ind ved nærmeste stolpe før. Men det var super fedt at se den gå ind,” siger Trenskow.

Han og holdkammeraterne er generelt godt tilfredse med, hvordan kampen forløb. Det var nemlig begrænset, hvad gæsterne kom frem til i kampens løb.

“Der var meget god kontrol og vi holdt dem til kun at blive farlige på et par omstillinger. Men jeg synes vi selv skabte mange chancer og godt kunne have scoret flere, så overordnet set er det bestemt en godkendt præstation,” siger venstrebensspilleren.

HB Køge har nu vundet fire af de seneste fem kampe i NordicBet Ligaens kvalifikationsspil og er rykket højere op i tabellen inden det kvalifikationsspillets øjeblikkelige tophold, FC Fredericia, gæster Capelli Sport Stadion i næste weekend.

“Nu var vi inde i en downperiode, men det er vendt nu. Vi har vist karakter og nu vil vi bare ride videre på bølgen og vinde flere kampe. Det er fedt, og vi er så glade for, hvordan det går lige nu,” slutter Jacob Trenskow.

Kampen mod FC Fredericia spilles på lørdag klokken 13.00. Billetter til opgøret kan købes her.

Capelli Sport