Jubril efter comeback: “Fantastisk følelse”

Jubril Adedeji var i seneste spillerunde tilbage i HB Køgetruppen efter en langvarig skadespause, der ramte allerede i sæsonpremieren mod AC Horsens i juli måned. Siden har HB Køges engelske offensivspiller arbejdet hårdt på at komme tilbage. Og efter 83 minutter af fredagens kamp mod Fremad Amager skete det så, da Adedeji blev skiftet ind til sin blot anden optræden i sæsonen.

Køb billet: HB Køge – Jammerbugt FC

“Det var en fantastisk følelse at være tilbage efter en lang og hård genoptræningsproces. Det var en god følelse at løbe ind på banen, og jeg kan ikke vente på at få flere minutter og hjælpe holdet i resten af sæsonen”, lyder det fra den driblestærke englænder, der ikke har haft problemer med at fastholde motivationen under den lange genoptræningsperiode.

“Fodbolden giver en helt særlig følelse, når man løber ind på banen. Og som angriber er det at skabe og score mål ikke noget man kan finde andre steder. Så motivationen til at komme tilbage har været høj. Jeg vil gerne ud og bevise at skaden har gjort mig stærkere, og at jeg stadig kan levere på banen.”

Så du føler, skaden har gjort dig stærkere?

“Helt sikkert. Der har selvfølgelig været dage, hvor det har været hårdt, og særligt tidligt i genoptræningen tænker man over, hvornår det bliver bedre, men med motivationen fra familie, venner og holdkammerater er jeg kommet igennem de hårde perioder, og det var skønt endelig at være tilbage.”

Sæsonen lakker mod enden – tre kampe resterer – og for Jubril Adedeji skal de tre kampe bruges på at kommer endnu tættere på de 100%, som der stadig er et stykke vej til.

“I de sidste kampe skal jeg bare ud og have nogle flere minutter, og når jeg så kommer tilbage efter sommerferien skal jeg arbejde hårdt på at komme tilbage i startopstillingen og få mit flow helt tilbage.”

Jubril Adedeji og holdkammeraterne spiller torsdag aften på hjemmebane mod Jammerbugt FC.

Find din billet til kampen her

Hvis Adedeji kommer i aktion, vil der være tale om hans første hjemmekamp i indeværende sæson – og den første i 363 dage. Sidst han optrådte på Capelli Sport Stadion var d. 21. maj 2021, hvor han scorede i et 1-2-nederlag mod Esbjerg.

NordicBet Liga
HB Køge – Jammerbugt FC
Torsdag den 19. maj kl. 18.30
Capelli Sport Stadion

Capelli Sport