Jubril forlænger til 2024

HB Køges engelske offensivprofil, 21-årige Jubril Adedeji har forlænget sin kontrakt med HB Køge, således at han bliver i klubben til 2024. Jubril Adedeji har været skadet det meste af efterårssæsonen, men nærmer sig efterhånden et comeback.

“Klubben har vist stor tillid til mig, ved at tilbyde en forlængelse selvom jeg er skadet. Men inden den ramte præsterede jeg godt, og jeg synes, vi er et godt match. Så jeg er bare glad for at kunne repræsentere en klub der tror på mig,” siger Jubril Adedeji om forlængelsen.

Også HB Køge-direktør Per Rud er glad for, at det er lykkedes at forlænge aftalen parterne imellem.

“Det er en fantastisk aftale for alle. Jubril kom ud af et stærkt akademi i Watford, og kom hertil som amatørspiller. Han startede med at gøre sig til på U19-holdet, hvor han viste sig frem og bare arbejdede sig op på førsteholdet. Da han kom, var han et talent, der kunne drible, men ikke altid så meget mere end det. Nu er han en fantastisk spiller og holdspiller, der er en kæmpe profil i rækken. Det er en god historie, og vi er virkelig glade for, at den nu fortsætter endnu længere,” siger han.

Jubril kom til HB Køge i efteråret 2018 efter otte år på ungdomsholdene og akademiet i Watford. Du kan læse mere om hans vej til HB Køge her. Siden da er der sket meget i HB Køge, og Jubril Adedeji er nu klar til at indtage en endnu større rolle for NordicBet Liga-holdet.

“Jeg er kun 21 år, men jeg er en af de spillere i truppen, der har været her længst tid. Vi har fået nogle nye, dygtige trænere og en del nye spillere til klubben den seneste tid, så jeg synes, det er et spændende projekt, vi har gang i, og det vil jeg virkelig gerne fortsætte med at være en del af.”

Jubril blev kort inde i sæsonen ramt af en alvorlig korsbåndsskade, men han håber og tror på, at han snart kan vende tilbage til grønsværen igen og gøre comeback.

“Jeg kan godt lide at overraske, så jeg vil helst ikke sætte en dato på. Men forhåbentlig går der ikke så lang tid. Alt ser godt ud, og det hele går i den rigtige retning, så jeg glæder mig bare til at komme tilbage, score nogle mål og sikre os nogle point,” siger Jubril Adedeji.

Jubril står noteret for 67 kampe og ti mål i løbet af de godt tre år, han har været i klubben.

Capelli Sport