Jubril: “Jeg vil hjælpe holdet til at score mål i de sidste kampe”

Jubril Adedeji er tilbage i HB Køgetruppen igen efter en ufrivillig skadespause og i alt fem kampes fravær. Han fik comeback for to uger siden i hjemmekampen mod Fredericia, og var med igen da HB Køge i seneste spillerunde gæstede Esbjerg.

“Jeg var ude i seks uger, men er tilbage nu. Jeg havde nogle problemer med ledbåndet i min højre ankel, så jeg skulle arbejde på at styrke det igen. Jeg er på 100 % hver gang jeg spiller, men der kan stadig bygges på min fitness, så der er mere i vente”, fortæller Adedeji, der nyder at være tilbage på banen igen.

“Det er fedt at være tilbage, og at kunne fortsætte hvor jeg slap og forhåbentligt hjælpe holdet til at vinde nogle kampe og slutte stærkt af. Jeg så frem til muligheden for at spille mod de bedste hold i rækken, og at få chancen for at arbejde med at udvikle os endnu mere”.

Fredag aften spiller HB Køge på udebane mod Fredericia, som senest var modstanderen for to uger siden. Her skal HB Køge forsøge at rette op på en kedelig statistik, der fortæller om blot et enkelt point i slutspillets første fem kampe og kun tre scorede mål. Og de tal håber Jubril Adedeji at kunne gøre noget ved i fredagens kamp.

“Sidste gang du interviewede mig, før vores kamp mod Helsingør på hjemmebane tidligere på sæsonen, der spurgte du, om jeg ville score, og det gjorde jeg, så spørg mig lige om jeg kommer til at score igen på fredag mod Fredericia”, siger Jubril Adedeji med et smil, og følger selv op med svaret på spørgsmålet.

“Jeg kan garantere, at vi kommer til at score på fredag mod Fredericia. Vi spillede mod dem for et par uger siden, og kender deres styrker, og vi kunne se, hvad vi selv skulle udvikle. Vi skal mere ind i feltet, skabe flere chancer og fokusere til sidste sekund, og sikre os, at bolden kommer over stregen. Det ser jeg frem til, så vi kan få nogle point og vinde kampe i sæsonafslutningen”.

“Det er mit job at være med til at skabe chancer, og hjælpe holdet frem til at score. Hver gang jeg får bolden skal jeg tænke fremadrettet og tænke positivt, og være en fare for modstanderen. Jeg kom tilbage fra min skade for to kampe siden, og jeg har det godt i kroppen. Kampen på fredag er min tredje kamp efter skaden, og jeg håber at Auri vælger mig til holdet, og så håber jeg at kunne være med til at gøre en forskel og hjælpe holdet til at score mål”, slutter Adedeji.

Jubril Adedeji har spillet 24 kampe og scoret 4 mål for HB Køge i denne sæson.

Capelli Sport