Jubril: “Pausen har været god for os”

Landskampspausen er overstået, og i den kommende weekend går det igen løs i NordicBet Ligaen, hvor den første af ti afgørende kampe i slutspillet står for døren når HB Køge søndag eftermiddag spiller på hjemmebane mod Hobro.

“Pausen har været god for os. Vi har fået renset tankerne en smule og har haft nogle gode træningspas med god intensitet. Vi har høj moral i truppen, og vi er klar til vores kamp mod Hobro på søndag, som vi selvfølgelig går efter at vinde,” fortæller Jubril Adedeji til HBKoge.dk forud for kampen.

HB Køge har tabt holdets seneste tre kampe, og det har ikke været en sjov periode. Internt på holdet er der blevet evalueret grundigt på kampene og nu ser spillerne fremad mod sæsonens sidste ti vigtige opgaver.

“Det har været hårdt de seneste kampe. Vi har set kampene igen og har forsøgt at se på de positive ting, som der har været, og selvfølgelig også på de ting der skal gøres bedre, hvilket er det vigtigste. Alle har haft en god reaktion på de ting, som vi skal forbedre, så jeg er fortrøstningsfuld i forhold til at det kommer til at gå bedre nu,” forudser HB Køges engelske offensivspiller.

Forude venter ti afgørende kampe – ti finaler om man vil, og Jubril Adedeji understreger i den forbindelse, at det er vigtigt at man hele tiden holder fokus på den førstkommende kamp.

“Hver eneste kamp er vigtig. Vi ved, at hvis vi fokuserer på os selv, så er vi et rigtig, rigtig godt hold – det har vi før vist, så vi skal koncentrere os om præstationerne, og ikke så meget om alle de andre ting. På dagen skal vi hver eneste gang give os 100 % og gøre vores bedste”.

På søndag er det Hobro, der gæster Capelli Sport Stadion. Et sted, hvor HB Køge i denne sæson for alvor har haft svært ved at finde melodien, men Jubril Adedeji tror på, at der venter masser af point på Capelli Sport Stadion i slutspillet.

// KØB BILLET: HB KØGE – HOBRO IK //

“Vi skal ud på vores egen hjemmebane og spille som vi gør til træning, og vise vores kvaliteter. Vi har spillet gode hjemmekampe, som eksempelvis mod Vejle og selv i kampen mod Hillerød spillede vi egentlig fint, selvom vi endte med at tabe. Vi har en god følelse når vi spiller på hjemmebane, men vi skal ud og være skarpere på det afgørende touch både offensivt og defensivt.

Om kampen mod Hobro, siger Jubril Adedeji:

“Vi spiller altid efter sejren – uanset modstanderen. Vi skal altid vise modstanderen respekt, men vi skal fokusere mest på os selv, og fokusere på vores egne styrker.”

Capelli Sport