Julie Nowak og HB Køge forlænger med to år

25-årige Julie Nowak blev i sommers en del af HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold, der stod overfor en stor udfordring, da klubben skulle debutere i landets bedste kvinderække. Med sin erfaring og sit gå-på-mod har Julie Nowak spillet en vigtig rolle i den store præstation, som holdet har lagt for dagen og som kan overvintre på en førsteplads. Da Nowak skiftede til HB Køge var det i første omgang på en halvårig aftale. Nu er samarbejdet blevet forlænget med yderligere to år.

“Julie Nowak kom til HB Køge efter et længere skadesforløb, men hun viste hurtigt højt niveau og har spillet fast lige siden. Med sin fysik, fart og angrebsiver passer hun godt ind på holdet og bidrager også udenfor banen med en professionel tilgang. Derfor har det heller ikke været en svær beslutning at forlænge samarbejdet”, siger direktør i HB Køge Per Rud.

Julie Nowak er også glad for udbyttet af det første halve år i sort og blåt, og glæder sig til fremtiden.

“Min første tid i HB Køge har været helt vild. Jeg tror vidst godt jeg kan sige, at det er den klub jeg har haft det allerbedst i. Jeg er så glad for alle pigerne på holdet, trænere og ledere omkring holdet og samtidig føler jeg også, at der er en god kommunikation med ledelsen. Men det er på samme tid min førsteprioritet at blive bedre og udvikle mig som fodboldspiller. Det føler jeg bestemt, at der er mulighed for i HB Køge. Der sker meget i klubben, der er under udvikling af såvel faciliteter som fodboldmæssige tiltag omkring holdet, som understøtter vores udvikling”, siger Julie Nowak selv om forlængelsen og fortæller, at hun glæder sig til at komme i gang efter nytår og se alle holdkammeraterne igen.

Capelli Sport