Juventus-kamp streames

Tirsdag klokken 18.00 spiller HB Køge playoff-opgør imod italienske Juventus om at komme med i UEFA Women’s Champions League-gruppespillet.
Opgøret mellem de dobbelte danske mestre og de femdobbelte italienske mestre trækker stor opmærksomhed, og der er således allerede godt gang i salget af billetter til kampen på Capelli Sport Stadion. Billetter til kampen kan købes her.

Men det er lykkedes HB Køge at skaffe en alternativ måde at følge kampen på for dem, der ikke måtte have muligheden for at opleve opgøret fra første parket på tribunen. I samarbejde med produktionsselskabet DMC Production og streamingtjenesten Sportway kan HB Køge nu nemlig tilbyde kampen som pay-per-view stream.

// KØB STREAMINGADGANG: HB KØGE – JUVENTUS // 

Prisen for at se kampen bliver 50,- DKK og kampen vil således kunne følges på både computer, tablet og iPhone, ligesom Sportways app også kan vise kampen på dit Smart-TV. Adgang til køb af streamet åbner i dag mandag klokken 16.00 via linket her.

“Vi er virkelig glade for, at vi har fundet en partner, der kan løfte den opgave det er, at få så stor en kamp sikkert ud over rampen. Vi møder et hold fra den absolutte fodboldelite, så folk herhjemme og i resten af verden skal have muligheden for at følge med – og vi er sikre på, at Sportway kan give dem en god seeroplevelse,” siger Head of Projects i HB Køge, Anders Bay.

DMC Production levererishockey-kampene fra den bedste danske række Metal Ligaen til streaming på TV2 Play og har indgået aftale om produktion af den næstbedste norske fodboldrække. Chancen for at streame Champions League-kampen mellem HB Køge og Juventus falder derfor perfekt for DMC Production.

“Vi er på vej ind på fodboldmarkedet i Skandinavien, så det her er en god mulighed for at vise, hvad vores produkt kan. Champions League er jo det største indenfor fodbolden, så meget bedre udstillingsvindue får vi næppe. Vi glæder os til at være med til at formidle den store kamp, så folk kan følge med hjemme i stuerne,” siger Country Manager for DMC Production, Anders Antonsen.

// KØB STREAMINGADGANG: HB KØGE – JUVENTUS // 

Da der ikke er nogen fast TV- eller streamingaftale for playoff-kampene til Champions League-turneringen, er det op til de deltagende hold selv at finde eventuelle aftaler, der kan sikre at kampene vises på TV eller som stream. Det er dét, der altså nu er lykkedes for HB Køge i samarbejde med DMC Production og Sportway.

Det er fortsat uklart, om det vil være muligt at følge næste uges returopgør i Italien på TV eller stream. Mere information om dette følger på hbkoge.dk i løbet af den kommende uge.

Country Manager for DMC Production, Anders Antonsen og HB Køges Head of Projects, Anders Bay.

Capelli Sport