Juventus venter i UWCL-playoff

Efter torsdagens UEFA-lodtrækning i Nyon står det klart, at HB Køge i playoff-runden til UEFA Women’s Champions League gruppespillet skal op imod de italienske mestre fra Juventus FC.

Første opgør spilles på Capelli Sport Stadion i uge 38, mens returkampen spilles i Torino ugen efter.

Juventus har de seneste fem år vundet det italienske mesterskab. Sidste år hjemtog de også Coppa Italia-trofæet og den italienske Supercoppa, så det blev til en italiensk treble, mens de i Champions League-turneringen nåede frem til kvartfinalen inden de senere mestre fra Lyon sendte dem ud.
Juventus råder i sin trup blandt andre over danske Sofie Junge og Mathilde Lundorff.

“Det bliver utrolig svært. Juventus er et hold, vi normalt vil regne med går videre fra gruppespillet i turneringen, så at skulle møde dem i en direkte duel om overhovedet at komme med i turneringen, er selvfølgelig en virkelig hård lodtrækning. Men vi forbereder os og tror på, vi kan levere overraskelsen. Vi har allerede overgået os selv så mange gange de seneste år med vores præstationer, så vi tror på, vi kan gøre det igen,” siger Cheftræner Søren Randa-Boldt om lodtrækningen.

Sidste år kvalificerede HB Køge sig til turneringens gruppespil med en samlet 3-0-sejr over Sparta Prag i playoff-runden, hvor Arsenal FC, TSG Hoffenheim og FC Barcelona slog svanerne ud.

HB Køge kvalificerede sig til playoff-runden qua titlen som danske mestre, der blev sikret i maj måned.

Capelli Sport