Kamprekordholderen forlænger

Maria Uhre har forlænget sin aftale med HB Køge. Uhres nye aftale løber til sommeren 2026 og erstatter den tidligere aftale, som stod til udløb om få måneder.

“Som kulturbærer er Maria helt unik og enormt vigtig for klubben. Samtidig bliver hun ved med at forbedre sig og gøre sig berettiget til spilletid, selvom konkurrencen om pladserne er hård og klubben har udviklet sig helt vildt, siden hun startede her. Den seneste tid er hun på ny gået forrest både på og udenfor banen – og det er dét, Maria gør. Derfor er det enormt glædeligt, at vi nu også ved, hun kommer til at være i klubben de kommende sæsoner,” siger cheftræner i HB Køge, Kim Daugaard.

Maria Uhre står noteret for 113 optrædener for HB Køges kvindehold, siden hun debuterede i august 2018 i en Sjællandsseriekamp mod B73 Slagelse. Det gør hende til kamprekordindehaver for holdet.

“Jeg er utroligt glad og stolt over at forlænge med klubben. Det betyder rigtig meget, at jeg fortsat kan være en del af det fantastiske og ambitiøse projekt, som vi har gang i. Min tid i Køge har indtil videre været fyldt med vilde oplevelse – både med de tre gange DM-titler og selvfølgelig deltagelsen i Champions League – og jeg er sikker på, at der venter endnu flere oplevelser for både klubben og jeg,” fortæller Maria Uhre.

I HB Køges seneste Gjensidige Kvindeliga-opgør, 2-0-sejren over Brøndby IF, bar Maria Uhre anførerbindet for svanerne. Næste opgave for holdet venter på lørdag på udebane mod Kolding IF.

 

Capelli Sport