Kaptajnen forlænger

Anfører Mike Jensen har netop sin underskrift på en kontraktforlængelse i HB Køge. Den 35-årige midtbanesliders kontrakt stod til at udløbe til sommer, men allerede nu er parterne blevet enige om at forlænge samarbejdet, så Mike også spiller i klubben i 2024/2025-sæsonen. Kontrakten blev underskrevet i Spar Nord Lounge umiddelbart inden starten på årets sidste NordicBet Liga-kamp – hjemmekampen mod AaB på Capelli Sport Stadion.

“Vi har gang i en voldsom ungdomssatsning i klubben og Mike er en meget vigtig del af dén. Hans betydning for de unge spilleres udvikling, vores præstationer på banen og for holdet som helhed er enorm. Derfor har det været en prioritet, at få sikret os, at vi også har ham som den helt store grundpille i endnu længere tid fremover. På den måde kan vores unge gutter få lov at fortsætte deres udvikling, mens Mike er der til at støtte dem og vise dem vejen,” siger direktør i HB Køge Per Rud.

Mike Jensen kom til klubben for snart tre år siden og allerede dengang udtrykte han forhåbninger om at samarbejdet på sigt ville blive forlænget. Det ønske er altså nu blevet opfyldt og det glæder kaptajnen.

“Det er den nemmest kontraktforhandling, jeg har haft i min karriere. Jeg er glad for at være her og for den rolle, jeg har fået i klubben og derfor var det nemt at sige ‘ja’, da tilbuddet kom. Det er et fedt og meget ambitiøst projekt, vi har gang i og jeg glæder mig til også at være en del af det i fremtiden. Vi er kun lige startet, så jeg kunne ikke forestille mig at skulle forlade det allerede til sommer, hvor den oprindelige kontrakt udløb,” siger Mike Jensen.

Som en del af planen er det meningen at Mike Jensen skal fortsætte sin træneruddannelse sideløbende med den aktive spillerkarriere de kommende år.

Capelli Sport