Karlsen: David mod Goliat

Onsdag bliver der fodboldfest på Capelli Sport Stadion, når Superliga-holdet AaB kommer forbi til et brag af en kamp, der afslutter et hektisk efterår. Der venter en kamp, hvor HB Køge i følge cheftræneren Morten Karlsen har alt at vinde:

– Det bliver en sjov kamp mod et hold, der er fysisk bedre end det, vi plejer at møde, kommer fra en højere hylde, har et større budget og så videre. Så det bliver helt sikkert en spændende kamp, og pokalkampe har altid deres eget liv, så det skal nok blive en sjov kamp, siger Morten Karlsen

At det er sådan en kamp, der ender kalenderåret 2019 er egentlig ikke ønskværdigt for cheftræneren, der hellere havde sluttet efteråret af med en sejr i turneringen:

– Jeg ville hellere have sluttet af med en sejr i NordicBet LIGAEN end sådan en pokalkamp. Men det er klart, at hvis vi laver en god præstation, et godt resultatet og er dygtige nok til at gå videre, så har vi også nået at se frem til i foråret. Men nu skal vi lige gøre noget færdige først. Det er det, motivationen handler om,
– Det er jo lidt en gratis omgang, hvor AaB kommer som storfavoritter mod os, som David, der skal kæmpe mod Goliat og har intet at tabe.

Den næstsidste turneringskamp blev i stedet en turneringskamp, hvor holdet torsdag var på besøg hos Fremad Amager. Det opgør endte som bekendt med en pointdeling, da slutresultatet hed 1-1. En ok præstation, der gerne bliver fuldt op af en pokalkamp onsdag med en flok tændte drenge:

– Efter Fremad Amager-kampen var der lige noget forventningsafstemning, der skulle klares. Hvis man kigger på optakten, så kommer (Matthew, red.) Briggs hjem onsdag aften fra landsholdet, (Jean-Claude, red.) Bozga er småskadet og Martin (Koch Helsted, red.) spiller en kamp på sygdom. Så på den baggrund var jeg glad for pointen, men har været lidt ærgerlige over ikke at holde nullet. Allerhelst ville vi gerne vinde den kamp, men vi har også aftalt, at vi skal være glad for alle point, vi henter på udebane, slutter Morten Karlsen af.

Sydbank Pokalen
HB Køge – AaB
Onsdag den 27. november kl. 18.00
Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark

Capelli Sport