Karlsen: Eneste præference er at få HB Køge så langt som muligt

Onsdag aften hentede HB Køge en 1-0-sejr over Nykøbing FC i Sydbank Pokalen, da falstringerne blev besejret på Capelli Sport Stadion. Sejren kom i mål efter en lang og sej kamp, hvor flere unge spillere fik mulighed for at vise sig frem. At de unge fik chancen skyldtes dog ikke, at trænerteamet tog let på kampen. Tværtimod forventede de en svær kamp:

– Jeg regner ikke med noget, for der er altid en modstander på banen. Men jeg regnede med, at vi kunne drage fordel af at bringe nogle offensive kræfter ind til sidst i kampen. Vi havde en god bænk med vores topscorer i Martin Koch Helsted, Tobias (Christensen, red.) og Jubril (Adedeji, red.), der har gjort det godt i mange kampe. Så det var en del af en plan om også at give nogle minutter til en type som Marius (Elvius, red.) i en “1. Divisionskamp” samtidig med at kunne bringe noget power ind, når nu kampen kom så langt hen, at den skulle afgøres i de sidste minutter eller forlænget spilletid.

– Men det var ikke en gratis omgang, for der er ikke nogen, der spiller uden at have fortjent det. På bagsiden af en rigtig, rigtig god opstart er (Mathias, red.) Høst kommet tilbage. Marius er en ‘upcoming man’, som skal arbejde hårdt for at få nogle minutter, da han er oppe mod nogle rigtig gode kanter, men han har samtidig et rigtig stort talent, som han skal pleje ved at få nogle minutter.

– Overordnet gør vi det okay. Men der er også nogle nuancer, hvor jeg synes, at vi halter lidt efter. De spiller igennem os. De har bolden meget, men det er på vores bagside, så det er ikke det store problem. Så jeg synes, at vi løser det bedre, end dernede, hvor vi taber 1-3. Og samtidig holder vi den defensive struktur, som vi har vist i de sidste par kampe.

– Min eneste præference i forhold til kommende modstandere, er at få HB Køge til finalen. Jeg sidder ikke og håber på et eller andet favorithold, men jeg hepper på HB Køge. Jeg håber bare på, at vi går hele vejen. Og hvis ikke, så giver vi dem, vi møder kamp til stregen, slutter Morten Karlsen.

 

Sydbank Pokalen

25. september 2019

HB Køge – Nykøbing FC // 1-0

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport