Karlsen: Skuffet over ikke at få tre point

Efter søndagens kamp mod Næstved BK var HB Køges cheftræner Morten Karlsen naturligvis skuffet. Ikke over indstillingen og fighten, men nærmere over, at spillerne ikke fik konverteret og udnyttet de mange store chancer, der trods alt tilfaldt dem.

Læs her cheftrænerens umiddelbare reaktion efter 1-1-kampen:

– Jeg er skuffet, fordi vi ikke får de tre point. De tre point ville jeg gerne have haft på baggrund af det sidste kvarter. Jeg er dog sagtens klar over, at de har to store chancer ved Rafaelson, men undervejs i kampen har vi også et par store ved Koch Helsted. Men de sidste tre chancer vi har er store, hvor Sonne sparker over, Jubril dribler forbi keeperen og så videre. Så på baggrund af det, er jeg irriteret over, at vi ikke får det forløsende mål, der kunne have givet os sejren.

– Men omvendt er der også noget positivt i ikke at tabe i fire ligakampe i streg og faktisk hente point. Vi ved hvor vigtige point er i den her række. Om det er et eller tre… Det vigtigste er, at vi bliver ved med at holde os til.

– Igen – som nogle af spillerne påpeger – gør vores indskiftere en forskel. Og igen er det fysikken og afklaretheden, der skinner igennem hos os. Så det var dejligt at se.

– Hvis vi skulle have haft de tre point, skulle vi have taget bedre vare på vores omstillinger. Og så er jeg ikke helt tilfreds med, hvordan vi forsvarer på deres mål. Havde vi været mere kyniske til sidst, så havde vi konverteret en af chancerne og taget det hele.

– Det var også dejligt, at vi fik scoret på en standard. Jeg har klaget lidt til Kim (Daugaard, red.) og Heidi (Johansen, red.), så det var dejligt at vi fik scoret på en dødbold i år, slutter Morten Karlsen af med et lille grin.

Capelli Sport