Karlsen: Spillerne er meget sultne efter en sejr

Søndag eftermiddag kommer Skive IK på besøg på Capelli Sport Stadion. Sidst vi mødte dem på Hancock Arena blev det desværre kun til 1-1, men det var trods alt efter et godt comeback i en svær kamp, hvor HB Køge ikke just var det dominerende hold. Det har til gengæld været tilfældet i de sidste par kampe. Mod både Vejle BK og Vendsyssel FF var det god og dominerende fodbold, der blev lagt for dagen:

– Jeg synes ikke, der er noget, der skal tages revanche for mod Skive. Vi spiller ikke særlig godt deroppe, men har evnerne til at komme tilbage – som i den kamp var det vigtigste. Hvis vi kigger på os selv, så var det set over en hel kamp en af de mindre gode kampe. Så på den måde, skal der tages revanche og vi skal fortsætte takterne fra Vejle-kampen, siger cheftræner Morten Karlsen og fortsætter,

– Vi har set gode ud defensivt. Og det var også tilfældet mod Vejle, hvor vi giver noget der ligner to-og-en-halv chance væk mod et rigtig stærkt hold. Så det er jeg stolt over. Derudover så synes jeg, at vi spiller hurtigt fremad banen. Mange af de kombinationer vi så både mod Vendsyssel og mod Vejle skal være nogle af de gennemgående elementer, vi skal være gode til.

Fraregnet sejre i pokalturneringen, så er det næsten halvanden måned siden, at den sidste sejr kom i hus. Men spillerne har tydeligt lagt på og har man set alle holdets kampe, har der været en klar fremgang. Mod Skive skal den fortsættes og tre point, vil være en god måde at gøre det på. Et afgørende element er dog ifølge cheftræneren faktisk ikke noget, spillerne kan gøre så meget ved:

– Vi har en gruppe af spillere, der meget sultne efter at få en sejr. Vi har været så tæt på, så mange gange. Derfor skal man også komme og støtte samt hjælpe spillerne. For drengene er der, hvor de rigtig, rigtig gerne vil have en sejr – og til at støtte det, skal man bruge så mange på lægterne som muligt, slutter cheftræneren af.

NordicBet LIGA

HB Køge – Skive IK

6. oktober 2019, kl. 14

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport