Kelly Fitzgerald kåret som Årets Spiller

Ved årets sidste hjemmebanekamp på Capelli Sport Stadion mod Hoffenheim i UEFA Womens Champions League-gruppespillet blev Kelly Fitzgerald kåret til årets spiller for HB Køge. 

Kelly Fitzgerald har været en central profil inde på midtbanen for HB Køge, der i 2021 har formået at vinde det danske mesterskab i oprykningssæsonen, kvalificere sig til gruppespillet ved Champions League efter samlet sejr over AC Sparta Prag og ikke mindst møde Hoffenheim, Arsenal og FC Barcelona i dette års gruppespil i UEFA Womens Champions League. Desuden har HB Køge også formået at overvintre på førstepladsen i Gjensidige Kvindeligaen. Kelly har præsteret på et højt niveau hele 2021 og er derfor årets spiller i HB Køge.

27-årige Kelly Fitzgerald kom til klubben forrige sommer, men fik i sommeren 2021 forlænget sin kontrakt frem til sommeren 2023. 

Årets Spiller: Kelly Fitzgerald

“Jeg er så stolt over at få den her pris. Jeg synes, at flere spillere på holdet har fortjent den her pris, hvilket også bare vidner om, hvor stærk en trup vi har. Vi har så meget talent og vi har bevist denne sæson, at du kommer længst som et hold. Jeg kunne ikke have fået den her pris uden hele holdet, men jeg er selvfølgelig virkelig stolt og beæret over at blive kåret til årets spiller. Det betyder meget”, sagde Kelly Fitzgerald om kåringen efter kampen mod Hoffenheim.

Årets Spiller for kvinder og vinder af Faxe Kondi Prisen:

2021: Kelly Fitzgerald
2020: Kyra Carusa

Capelli Sport