shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Kelly Fitzgerald: “Stærk holdindsats”

Efter en første halvleg, der var ret jævnbyrdig, så satte HB Køge sig på tingene i anden halvleg af onsdagens topkamp mod Brøndby IF. Det endte også med en overbevisende 2-0 sejr på Capelli Sport Stadion. Begge hold var kommet fra land med en sejr, så der var lagt op til en svær kamp. Vi har taget en snak med målscorer og midtbanespiller Kelly Fitzgerald efter kampen:

“Det var en svær kamp. Vi har fået en masse nye tilgange til holdet, men vi er ved at være der som hold og det synes jeg, at vi viser i dag. Relationerne begynder at sidde i skabet, og det synes jeg man kunne se i dag mod en god modstander. Vi spillede en god kamp som hold. Det var virkelig en stærk holdindsats – hele vejen rundt”

Efter flere store chancer i løbet af første halvleg og i begyndelsen af anden halvleg, så steg Kelly Fitzgerald højest efter et hjørnespark og scorede.

“Jeg var helt fri ved bagerste stolpe og efter et par afretninger, så gik den i mål. Jeg er virkelig glad for mit mål, da jeg brændte et par stykker sidste kamp, så det var dejligt at få scoret. Jeg havde også sagt til mig selv, at jeg ville score i dag, så jeg er utrolig glad lige nu”, forklarede målscorer Kelly Fitzgerald.

Til dagens kamp havde 612 tilskuere fundet vej til Capelli Sport Stadion, og det blev bemærket på banen:

“Der var en fantastisk stemning, og det var dejligt at se en masse fans på tribunen. Det er bare sjovere at spille en svær kamp i sådan en kulisse, så stor tak til de fremmødte fans”, sagde Kelly Fitzgerald efter kampen.

Efter to kampe har HB Køge nu maksimumpoint i toppen af Gjensidige Kvindeliga ovenpå de to flotte sejre.