Kelly før topbrag: “Har set frem til kampen længe”

Lørdag er der lagt op til et brag af en kamp, når de to tophold HB Køge og Brøndby IF tørner sammen på Brøndbys hjemmebane. Sidste gang de forsvarende danske mestre tog turen til Brøndby, satte rivalerne en stopper for truppens imponerende sejrsstime og HB Køge måtte se sig slået for første gang i halvandet år, da Brøndby hev en kneben 1-0-sejr hjem. Derfor har Kelly Fitzgerald og resten af truppen set frem til netop dette opgør, hvor de vil gøre alt for at tage revanche.

“Vi har længe set frem til netop denne kamp imod Brøndby. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i den grad har noget at revanchere fra sidste opgør. Derfor har vi også ild i øjnene og er meget spændte på at komme tilbage, hvor vi vil gøre alt for at tage derfra med point på kontoen,” lyder det fra HB Køges midtbaneprofil Kelly Fitzgerald.

Tag med fanbussen til topkamp i Brøndby

Kelly Fitzgerald var grundet sin korsbåndsskade ikke selv med i truppen, da HB Køge sidst mødte Brøndby i slutningen af oktober måned. Nu er den erfarne midtbanespiller dog endelig tilbage efter skaden og er derfor også topmotiveret før morgendagens spændende opgør.

“Jeg er topmotiveret før kampen i morgen. Det er disse topkampe, man som fodboldspiller stræber efter at spille og være en del af. Derfor gjorde det helt sikkert også ondt på mig, at jeg ikke kunne være der sidst og ikke var i stand til at hjælpe mit hold på banen. Men nu er jeg endelig tilbage, og jeg er klar på at give den alt, hvad jeg har i morgen,” fortæller Kelly Fitzgerald.

Der er lige nu syv point mellem de to tophold, hvorfor en sejr til Brøndby i morgen også kan skabe spænding om mesterskabet. Kelly Fitzgerald forventer derfor også, at det er et Brøndby-mandskab, der i morgen kommer blæsende med alt, hvad de har. Alligevel føler hun, at truppen har forberedt sig godt på opgøret og har genfundet energien og selvtilliden i de to første opgør i slutspillet.

“Vi har virkelig haft nogle gode træninger i denne uge, hvor jeg føler, at vi rykker os på alle parametre. Derudover går vi ind til den her kamp med en masse selvtillid og energi fra de sidste to kampe, hvor vi lykkes med at skabe en masse chancer, men også at omsætte dem til mål. Vi forventer naturligvis, at det bliver en hård kamp, men det er nu, vi skal ud og vise vores værd,” slutter Kelly Fitzgerald.

Brøndby IF – HB Køge
22.04.2032, 13.30
Brøndby Stadion, Bane 2

Capelli Sport