Kendt TV-vært speaker pokaloverrækkelsen

Hvis du synes, du genkender stemmen over højtaleranlægget, når der på lørdag er dømt rekordjagt og pokaloverrækkelse på Capelli Sport Stadion, så er din hørelse helt i orden.

Det er nemlig lyden af fodbold, ikke mindst landsholdsfodbold, der vil fylde luften over stadion. HB Køge har allieret sig med fodboldkommentator- og vært Zak Egholm, der de seneste mange år blandt andet har ageret vært omkring alle herrelandsholds kampe på TV. Og Zak behøver ikke en GPS for at finde vej til Capelli Sport Stadion.

”Jeg har selv spillet i Herfølge Boldklub i årrække mellem 1994-1998. En fed tid, hvor jeg blandt andet trænede under Jesper Købmand på DS-holdet og også fik lov til i en periode at prøve kræfter med trænergerningen omkring klubbens talentfulde årgang 85/86-hold. Min far var også træner i klubben og førte blandt andet U21-holdet i DM-finalen mod Silkeborg, hvor jeg også var en del af holdet. Sidenhen er jeg vendt tilbage til Herfølge-/Køgeegnen, men det er i rollen som forælder og privatchauffør for min søn, der spiller for HB Køges U13-hold,” fortæller Zak Egholm.

Udover at agere stadionspeaker, når HB Køges stærkeste kvindehold tager imod Fortuna Hjørring, forsøger at sætte tilskuerrekord og løfter DM-pokalen, kommer Zak Egholm også forbi Spar Nord Lounge og netværksarrangementet inden kampen til en snak om klubben, fodbolden generelt og det så succesfulde kvindehold i HB Køge.

KØB BILLET: HB KØGE – FORTUNA HJØRRING

”Jeg ser meget lyst på HB Køges fremtid indenfor kvindefodbolden. Klubben har på rekordtid indtaget en dominerende rolle herhjemme og rykket fra skyggerne til DM-titler og Champions League. Jeg ser ingen tegn på stagnation, snarere større sult på fortsat udvikling,” siger han og uddyber:

”Kvindefodbolden er i rivende udvikling – tilskuertal når nye højder rundt om i Europa, og det danske landshold er stærkt. Succesen for landsholdet og for de danske profiler spreder sig som ringe i vandet. Det varmer mit hjerte. Min yngste datter spiller nemlig også fodbold, og derfor glæder det mig også på det personlige plan at kigge ind i fremtid, hvor kvindefodboldens popularitet for alvor vinder frem.”

Der er kick-off på kampen lørdag klokken 14.00, men allerede fra klokken 12.00 er der knald på i GoToEvents Fanzonen foran stadion. Læs mere om det og de mange andre ting der kommer til at ske omkring kampen i de kommende dage, hvor vi også vil opdatere om klubbens jagt på Kvindeligaens tilskuerrekord. Billetter til kampen kan købes her.

Capelli Sport