Kenneth Høier ny Head of Coaching i HB Køge

HB Køge har de seneste par måneder været på jagt efter den person, der kan fylde rollen ud som Head of Coaching. Nu er jagten indstillet. 39-årige Kenneth Høier er tilbage i HB Køge.

” Jeg har tidligere haft halvandet år som træner i HB Køge, og det er en tid, jeg er utrolig glad for. Det er et inspirerende miljø med fokus på udvikling og hårdt arbejde. Jeg har været væk fra klubben i tre år, og på de tre år er der sket utrolig meget. Min opgave bliver ikke at lave en hel masse om. Jeg skal hoppe på toget, og så skal vi se, om vi i fællesskab kan få det til at køre endnu stærkere,” siger Kenneth Høier, der senest har været assistent for FC Roskildes hold i 2. division og undervejs også har været cheftræner for Brøndbys U17-hold.

Direktør Per Rud glæder sig over aftalen med Kenneth Høier.

” Det er en meget vigtig position i klubben, vi nu har besat. Vi satser stort på ungdommen, og med Steen Knudsen, der er Head of Academy, og Kenneth Høier til at drive dette fokusområde, styrker det kun min stor tro på fremtiden. Kenneth skal sørge for at videreudvikle og give sparring til vore ældste U-trænere og samtidig være bindeled op mod senior,” fortæller Per Rud.

Også Steen Knudsen, der er Head of Academy i HB Køge, ser frem til samarbejdet med Kenneth Høier.

” Vi glæder os over at have Kenneth Høier retur i klubben. Kenneth Høier ved, hvordan klubben fungerer, og vi ved, at fagligheden er i top. Vi havde et godt samarbejde sidst, og det ser jeg frem til at bygge videre på,” siger Steen Knudsen

Capelli Sport