Kim Daugaard er ny cheftræner

HB Køge er glade for at kunne annoncere, at Kim Daugaard er ny cheftræner for klubbens Gjensidige Kvindeliga-hold. Kim overtager jobbet fra Søren Randa-Boldt, der denne sommer forlader klubben. De to har sammen udgjort den trænerduo, der de seneste to år har sikret klubben to danske mesterskaber.

”Kim har været i klubben i ni år nu – og han har hver eneste dag gennem årene udmærket sig som en fodboldklog, ærgerrig og vellidt træner. Først omkring klubbens herrehold og de seneste år for kvindeholdet. Han er en kulturbærer i HB Køge og med den erfaring han besidder som både spiller og træner, har han uden tvivl også ballasten til også at løfte jobbet som cheftræner. Med Kim i spidsen fastholder vi den kontinuitet, vi gerne vil have omkring holdet, som jo har præsteret flot lige siden Capelli Sport kom til klubben og kick-startede projektet,” siger Direktør i HB Køge, Per Rud.

Kim Daugaard kom til HB Køge i sommeren 2014 som assistent for Henrik Pedersen og klubbens NordicBet Liga-hold. Senere assisterede han også Henrik Lehm, Morten Karlsen og Auri Skarbalius, inden han i 2021 altså blev assistent for den dengang nyudpegede Søren Randa-Boldts Gjensidige Kvindeliga-hold. Inden Kim kom til HB Køge, var han assistenttræner for Brøndby IFs Superliga-mandskab, og efter assistentjobs for i alt syv forskellige træner bliver det derfor også en spændende udfordring for ham, nu selv at være øverste beslutningstager i en trænerstab.

”Jeg er mega glad og stolt over at få chancen, og jeg glæder mig helt vildt til at stå med ansvaret selv. Det er ikke mange andre, der får chancen for at træne landets bedste hold, så for mig var det en no-brainer at sige ja. Med tanke på den rejse, holdet har været på, og hvor vi står lige nu. Lokalbefolkningen, byen, klubben og vores ejer fra Capelli Sport står 100% bag os og med den retning kvindefodbolden generelt er på vej i, så har det været en nem beslutning. For vi er slet ikke på toppen endnu. Hverken os i HB Køge eller kvindefodbolden generelt,” siger Kim Daugaard.

// STORT INTERVIEW MED NY CHEFTRÆNER KIM DAUGAARD:
”DÉT BLIVER ALTAFGØRENDE FOR VORES SUCCES” //

Kim Daugaard startede sin egen aktive spillerkarriere i Herfølge Boldklub, inden han som senior spillede hele 466 kampe for Brøndby IF og blandt andet var med til at vinde fem danske mesterskaber og fem pokaltitler for.


Tilføjelse til staben omkring holdet
Den øvrige stab fra den seneste sæson bestående af Keepertræner Claes de Flon, Head of Performance Pelin Bal og Transitionstræner/analytiker David Lee Rigelsen fortsætter i deres respektive roller omkring holdet til den nye sæson.

HB Køge har desuden ansat Anja Thorsen som ny fysioterapeut for holdet. Anja har en fortid som aktiv spiller og opnåede 11 kampe for det danske A-landshold. På klubplan optrådte hun blandt andre for Køge Boldklub og Brøndby IF. Anja har de seneste 15 år været tilknyttet Rødovre Fysioterapi & Træning, mens hun undervejs også har været tilknyttet Brøndby IFs Kvindeliga-hold og Kvindelandsholdet sideløbende. Stort velkommen til klubben til Anja.

Stab: HB Køge Women
Cheftræner: Kim Daugaard
Transitionstræner og analytiker: David Lee Rigelsen
Head of Performance: Pelin Bal
Keepertræner: Claes de Flon
Fysioterapeut: Anja Thorsen
Team manager: Laura Corfitz
Capelli Sport