Kim Daugaard før Arsenal: “Fansene vil give et sug i maven”

Onsdag aften gælder det igen Champions League for HB Køge, når man på Capelli Sport Stadion tager imod det engelske storhold, Arsenal. Der er på nuværende tidspunkt få ledige ståpladser tilbage til opgøret, og over 350 Arsenalfans har meldt sin ankomst til udebaneafsnittet. 

Assistenttræner Kim Daugaard mener også, at spillerne kan se frem til en oplevelse onsdag aften. For som spiller er det altid specielt at gå på banen, når der er mange tilskuere på stadion – især til en stor kamp i Champions League som den der nu venter HB Køge:

“Det er ingen tvivl om, at når spillerne går på banen og ser, at stadion er fyldt med tilskuere, så giver det et sug i maven. Som spiller får du også et løft af det. Du vil vise dig frem for de mange fans, der vælger at bruge deres tid og penge på at møde op, for at støtte holdet. Så det bliver fedt at se de mange fans”, siger Kim Daugaard.

// Køb billet til HB Køge – Arsenal //

I Gjensidige Kvindeligaen er HB Køge forsat ubesejret og ligger på førstepladsen. Kim Daugaard er også imponeret over, hvordan HB Køge har håndteret at spille både Champions League og samtidig bevare fokus på den hjemlige liga. 

“Vi har været gode til at skille tingene ad. Når det er ligakampe, så skal vi vinde dem for at få lov til at spille Champions League igen næste år. Nu gælder det så Champions League, hvor vi kan lære rigtig meget af at møde så dygtige modstandere. For på det niveau bliver man straffet, hvis vi begår fejl. Men vi har også set, hvor meget vi har rykket os fra den første kamp mod Hoffenheim og så til kampen mod Barcelona, hvor vi faktisk spiller lige op mod et af verdens bedste hold en stor del af kampen”, siger Kim Daugaard. 

HB Køge formåede nemlig at følge godt imod de forsvarende Champions League mestre fra FC Barcelona og tabte kun med 2-0 i en kamp, der stod helt lige efter en time. Kim Daugaard mener også, at HB Køge lærte en masse af kampen mod Barcelona, som man kan tage med sig videre til kampen mod Arsenal:

“Vi var glade for Barcelona-kampen, fordi vi fik formindsket antallet af de fejl, som vi så kostede os dyrt mod Hoffenheim. Vi var virkelig gode verbalt, hvilket er essentielt, når du møder et bedre hold. For hvis der er den mindste plads, så kommer Arsenal til at spille ind mellem os. Men hvis vi kommunikerer godt, så lukker vi ned for de rum. Det bliver vigtigt i morgen. For hvis vi lykkes med det igen, så er vores organisation svær at nedbryde.” 

Der er kampstart klokken 18.45 til opgøret mellem HB Køge og Arsenal i UEFA Womens Champions League på Capelli Sport Stadion. Kampen kan følges via HB Køges Twitter-profil eller ses live på YouTube via DAZN.

Capelli Sport