Kim Daugaard ny assistenttræner for de danske mestre

Trænerteamet på Gjensidige Kvindeligaholdet er endelig på plads. Således bliver den nyudnævnte cheftræner Søren Randa-Boldt flankeret af Claes De Flon som målmandstræner og nu Kim Daugaard som assistenttræner.

Den mangeårige assistenttræner for HB Køges 1. Divisionshold skifter herrefodbold ud med kvindefodbold og kommer således til de danske mestre med en masse erfaring fra det højeste nationale og internationale niveau.

“At vi har fået Kim Daugaard ind som assistenttræner for kvindeholdet, ser jeg som et scoop. Kim har i mange år levet og åndet HB Køges værdier samtidig med, at han har været garant for den højeste grad af faglighed. Han bliver den sidste brik i puslespillet, og vi råder på den måde over et stærkt trænerteam, hvor man kan supplere hinanden på kryds og tværs. Kim aktive karriere taler for sig selv og har givet ham en uvurderlig erfaring, som sammen med hans færdigheder som træner gør, at han bliver en afgørende brik i det fortsatte arbejde i kvindeafdelingen, udvikling af potentielt kommende landsholdsspillere og det europæiske eventyr, der nu venter holdet”, siger HB Køges direktør Per Rud.

“Generelt set har kvindefodbolden været gennem en vild udvikling i løbet af de sidste par år, og niveauet stiger fra dag til dag samtidig med, at pigerne er så dedikerede. Derudover er det vigtigt at kunne ruske op i sig selv, få nogle nye udfordringer og på den måde skærpe sine færdigheder. Selvfølgelig er det interessant at være med til at sætte sit præg på et nyt, stærkt hold med den gode talentmasse fra Danmark og det store netværk, som vi har gennem Capelli Sport og USA”, siger Kim Daugaard selv og fortsætter:

“Det er en ny situation for mig som træner, hvor jeg kan drage nytte af min spillererfaring fra at med om medaljer. Vi i det nye trænerteam vil gerne køre videre på det gode arbejde, som den tidligere trænergruppe har lavet. Der er ingen tvivl om, at med det, jeg selv har prøvet i europæisk fodbold, er der nogle mekanismer, som man kan drage nytte af i jagten på at slå de bedre hold og præstere på den store scene. Dermed ikke sagt, at det bliver nemt, men vi har da chancen og kommer til at få det de næste par år. Så på den måde glæder jeg mig helt vildt til den nye udfordring.”

HB Køges danske mestre er lige nu på ferie. Truppen samles igen den 12. juli under ledelse af trioen Randa-Boldt, Daugaard og De Flon.

Capelli Sport