shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Kim Daugaard: Sejr med skønhedspletter

First Team Coach Kim Daugaard kunne fra bænken lørdag se ”sit”hold spille en godkendt første halvleg på Sparekassen Thy Arena, hvor nok en sejr blev grundlagt i Gjensidige Kvindeligaen. Det blev dermed den ottende sejr i sæsonens første foreløbige ni turneringskampe, som igen kom i hus takket være en selvsikker og stærk indsats i den indledende periode.

”Jeg synes, at vi er meget fokuserede i første halvleg og kommer ud med et rigtig fint indtryk. Vi spiller en flot kamp på en rigtig svær udebane, da vi er forberedte på, at FC Thy-ThistedQ vil ”smadre” alle hold, der kommer på besøg. I løbet af den første periode kommer vi foran 3-0, men i anden halvleg begynder vi at lave nogle ting, som vi ikke har trænet på og stopper med at have fokus på hver enkelt bold. Og så er det klart, at man mod et godt hold kommer i problemer, for de leverer altid en stor fight og kan gøre det godt mod alle”, fortæller Kim Daugaard om en kamp, der egentlig kan inddeles i to dele: De første 75 minutter i kontrol og de sidste 15, hvor foden bliver løftet fra speederen, hvilket kostede nogle ærgerlige fejl på en tung, men velplejet bane.

”Vi spiller på en lidt tung græsbane i dag. Den er fin, når man tager årstiden i betragtning, men den er trods alt lidt tung til vores spillestil, når den så samtidig også har været lidt våd. Men at de får lavet det mål på os, er fuldstændig unødvendigt og det skyldes, at vi begynder at sjuske med tingene”.

I en periode med to ugentlige kampe er der ikke meget tid til at arbejde med taktiske ændringer og gennemføre hårde træningspas. I stedet er det ugentlige fokus hele tiden på restitution og ny forberedelse til den næste kamp. Derfor bliver det også vigtigt at få arbejdet med de små fejl, der i dag kostede et mål i den afsluttende del af kampen.

”Vi skal italesætte det og vise det på video. Det er vigtigt at få snakket om, at når vi gør det godt, kan vi vinde mod alle hold, mens vi altid kan komme i problemer, når vi sjusker med tingene. Vi ser det blandt andet ved deres mål, hvor vi egentlig er i fin kontrol, men der er ikke rigtig nogen fare på færde, før vi går halvhjertet ind i nogle dueller og så får de mulighed for at hakke på kassen. Det koster i dag, og det kan det principielt gøre mod alle hold”, slutter Kim Daugaard af, som overordnet var godt tilfreds med tre point og en fortsat topplacering i Gjensidige Kvindeligaen.