Klar sejr til HB Køge i chancerig kamp

HB Køge fortsætter sejrstimen i Gjensidige Kvindeligaen og vinder 3-0 i det sjællandske opgør mod Sundby Boldklub.
Der var tænding på hos hjemmeholdet fra start, og allerede efter få minutter var Cornelia Kramer tæt på at kunne gøre det til 1-0. HB Køge-holdet får skabt en masse chancer i første halvleg, men det er først kort før pause, at de formår at få bolden ind over stregen. Det er Emma Færge, der sikrer pauseføringen på et fladt skud udefra. Godt 20 minutter i anden halvleg får Cornelia Kramer endelig ram på den, der kan udbygge føringen til 2-0. I anden halvleg bliver Beate Marcussen skiftet ind, hvor hun forsætter den fornemme stime, som hun er inde i. På et flot indlæg fra Cecilie Fløe, gør hun det til 3-0, som også bliver kampens endelige resultat.


HB Køge 3-0 Sundby Boldklub
1-0 Emma Færge (43. min)
2-0 Cornelia Kramer (64. min)
3-0 Beate Marcussen (76. min)

HB Køge startopstilling
2. Maria Uhre
4. Selma Svendsen
5. Andrea Norheim
7. Kyra Carusa
9. Nicole Kozlova
11. Sarah Jankovska
13. Cecilie Fløe
16. Alberte Vingum
20. Cornelia Kramer
23. Agnete Marcussen
44. Emma Færge

Indskiftninger
Beate Marcussen for Nicole Kozlova (46. min)
Isabella Obaze for Cornelia Kramer (65. min)
Laura Guldbjerg Pedersen for Selma Svendsen (77. min)
Cilje Ostenfeld for Maria Uhre (78. min)
Mollie Belisle for Kyra Carusa (78. min)

Søndag d. 2. oktober, 16.15
582 tilskuere på Capelli Sport Stadion

Capelli Sport