shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

En klub med ambitioner og stærke værdier

HB Køge er en professionel fodboldklub, der bygger på en overbygning mellem to lokale traditionsklubber, Køge Boldklub og Herfølge Boldklub.

Klubben er etableret den 1. juli 2009 af Køge Boldklub, Herfølge Boldklub A/S og Herfølge Boldklubs amatørafdeling, samt en række øvrige aktionærer fra lokalområdet med det formål at udvikle og drive professionel fodbold.

HB Køge bygger på en stolt historie – både hvad angår talentudvikling og resultater. Begge moderklubber er tidligere danske mestre, og både hver for sig over siden etableringen af HB Køge A/S har klubberne udviklet spillere til både dansk og international topfodbold.

HB Køges vision er at spille i Superligaen

Gennem et solidt talentarbejde, stort fokus på en økonomi i balance og et stærkt erhvervsnetværk vil vi skabe rammerne for at HB Køge i fremtiden spiller på højeste niveau i det nye Køge Idrætspark i centrum af Køge. 

HB Køge skal kendes for at spille god, offensiv fodbold med vægt på individuelle færdigheder men aldrig på bekostning af fællesskabet eller ved at tilsidesætte fairplay.

Vi identificerer, tiltrækker og udvikler talenter
Vores veluddannede og pædagogisk dygtige trænere arbejder målrettet på at uddanne dygtige og ansvarsbevidste fodboldspillere, som udvikler sig både på og uden for banen. 

Vi arbejder tæt sammen med moderklubberne Herfølge og Køge Boldklub samt samarbejdsklubberne omkring udviklingen af de regionale talenter, og vores udviklingsmiljø på klubbens elitehold sikrer, at vores spillere kommer tidligere på klubbens 1. seniorhold.

Læs mere om vores talentudvikling

HB Køge er mere end fodbold
Vi faciliterer regionens stærkeste erhvervsnetværk – NETVÆRKET – med mere end 50 årlige arrangementer – både faglige og sociale. NETVÆRKET er omdrejningspunkt for over 200 lokale, regionale og nationale virksomheder, der alle ønsker at skabe ny forretning og nye relationer.

Læs mere om NETVÆRKET

Svane-værdierne er kernen i vores DNA:

Sammenhold

– Vi løser opgaverne i fællesskab
– Vi agerer loyalt i alle sammenhænge
– Gennem åbenhed skaber vi ejerskab af klubben

Vindermentalitet

– Vi arbejder hårdere end modstanderen
– Vi fejrer alle sejre – store som små
– Vi tør vælge ud fra potentiale

Alsidighed

– Vi udnytter alle vore kompetencer
– Vi er omstillingsparate
– Vi accepterer hinandens forskelligheder

Nærvær

– Vi interesserer os for mennesket bag
– Vi behandler alle med respekt
– Vi er der for hinanden i med- og modgang

Engagement

– Vi møder velforberedte og deler ud af vores viden
– Kommer altid med optimal præstation
– Spreder god energi til andre

Bliv en del af regionens stærkeste erhvervsnetværk

Kontakt Andreas Wesley Simonsen på 81 72 84 41 eller as@hbkoge.dk