Capelli Sport - HB Køge partner
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

HB Køges antirasicme-politik

HB Køge er en klub for alle!

Vi er i HB Køge bekendte med og efterlever UEFA Article 45.4 Safety and Security Regulations – Edition 2006. Herunder også 10-punkt planen.

Det er HB Køges politik, at alle uanset udseende, religion, etnicitet, tilhørsforhold til minoritetsgruppe eller seksuelle præferencer bliver respekteret og behandlet ligeværdigt, både som ansatte eller gæster i HB Køge.

I HB Køge tolererer vi ikke racisme og diskrimination – forstået som enhver form for verbal eller non-verbal kommunikation, der enten sårer, støder eller provokerer et andet menneske på baggrund af dets nationalitet, etnicitet, race, sprog, religion, udseende og dets eventuelle tilhørsforhold til en minoritetsgruppe eller seksuelle præferencer.

Det er derfor vores mål at alle som gæster HB Køge og Capelli Sport Stadion enten som tilskuer, træner eller spiller føler sig velkomne – og som en vigtig del af HB Køge uanset hudfarve, religion, etnicitet eller seksuelle præferencer.

Hele kulturen i og omkring klubben og stadion skal afspejle vores værdier; sammenhold, vindermentalitet, alsidighed, nærvær og engagement.

Vi opfordrer i øvrigt alle, der opholder sig i klubben og på Capelli Sport Stadion i forbindelse med kampe og andre arrangementer til at tage afstand til racisme og diskrimination.