ÉN KLUB
TO HOLD

Capelli Sport Stadion – Praktisk Information

Om Capelli Sport Stadion

HB Køge har hjemmebane i Køge Idrætspark på Capelli Sport Stadion. Vores stadion har en kapacitet til 4.000 tilskuere, hvoraf 1026 er siddepladser på den vestlige langside, en mobiltribune på den østlige langside med 308 pladser og en mobil endetribune til udebanefans med 198 siddepladser.

Capelli Sport Stadion vil fra Maj 2024 påbegynde en kommende modernisering og udvidelse af stadion. Vi forventer i løbet af 2025 at står klar med et flot nyt stadion med plads til i alt 6000 fantastiske tilskuere.

Find din vej til stadion her

Capelli Sport Stadion – HB Køge A/S
Ved Stadion 4
4600 Køge

Offentlig transport til Capelli Sport Stadion

Stadion ligger centralt placeret i Køge, hvilket giver dig gode muligheder med offentlig transport når du skal til og fra kamp. Bus 101A kan fører dig til busstoppestedet Uglevej (Stensbjergvej) som ligger tæt ved stadion. Bus101A har afgang både til og fra Køge Nord, Ølby og Køge station. 

Hvis du heller vil gå, er der ca. 25 minutters gang fra henholdsvis Ølby station og Køge Station til Capelli Sport Stadion.

Tjek rejseplanen for din mest optimale rejse til kamp i HB Køge.

Parkering

Fra Maj 2024 vil den kommende stadionudvidelse af Capelli Sport Stadion påbegynde. I tiden under byggeriet kan det opleves at være svært, at finde parkering omkring Køge idrætspark og stadion. Vi opdaterer løbende omkring parkeringsforholdene her på siden.

Indtil den kommende udvidelse er der dog gode parkeringsmuligheder ved og omkring stadion. Der findes både gratis parkering ved Køge hallerne og ved Stensbjergvej hvor der er 200-250 m. til indgangene ved stadion

Bemærk at parkeringspladserne nærmest Netto er tidsbegrænsede.

Handicapparkering mm.

Parkeringspladsen ved Stensbjergvej tilbyder handicapparkering og der vil være omkring 200-250 m. hen til indgangen ved stadion. Hvis du ikke kan finde en handicapplads eller at den skulle være optaget, må du gerne parkere på en almindelig parkeringsplads på de samme vilkår som er gældende for en handicapplads. Du er fritaget for at skulle betale for parkering i Køge kommune, hvis du har et gyldigt handicapskilt, så husk at sørge for synlig skiltning i din bilrude. Læs mere om reglerne for handicapparkering i Køge kommune her

For at komme ind på stadion benyttes indgang A. Der findes kørestolspladser, foran Scor.dk tribunen på Capelli Sport Stadion, hvor man kan få en plads ved et neutralt afsnit. Her vil det også være muligt at medbringe el-scooter og minicrosser. Under scor.dk tribunen vil det være muligt at benytte handicaptoiletter. Salgsboderne er let tilgængelige og er placeret ved indgang A. Her er det muligt at få sig en grillpølse m. brød, købe merchandise og få stillet tørsten i enten fadøl, kildevand, sodavand eller kaffe.

For ydereligere information, eller henvendelser omkring overstående, kontakt da sikkerhedschef Søren Jørgensen på telefon (+45) 20 82 90 51.

Ordensreglement

Kommercielle aktiviteter af enhver art på stadion kræver aftale med HB Køge. Kommerciel aktivet kan være, men er ikke begrænset til salg af varer og tjenester, indsamling af data, lyd og billede med henblik på videresalg eller offentliggørelse i kommercielt øjemed f.eks. videresalg til bookmakere eller deres underleverandører. Overtrædelser af disse vilkår, kan medføre bortvisning samt karantæne og erstatning af klubbens tab som følge af aktiviteten.

Kontakt os:

Telefon: (+45) 56 27 60 21
Mail: info@hbKoge.dk
Telefon, speakerboks: (+ 45) 28 84 19 82

Åbningstider i administrationen:

Mandag – Torsdag: kl. 09:00-16:00
Fredage: kl. 09:00-14:00

Kontaktinformation på HB Køges administration.

Næste kamp - Herrer
Hvidovre IFVSHB Køge
19 jul 2024 - 19:00Pro Ventilation Arena
Capelli Sport