ÉN KLUB
TO HOLD

Praktikophold i HB Køge

HB Køge sætter hvert halvår et nyt team af praktikanter til klubbens administration. Praktikanter ansættes som udgangspunkt med praktikstart i januar eller august måned og er tilknyttet klubben i tre eller seks måneder – men der er også mulighed for individuelt tilrettelagte praktikforløb, der udarbejdes i samarbejde med klubben.

HB Køge modtager gerne praktikansøgninger fra et bredt felt af uddannelser og fra ansøgere i alle aldre, køn og etniciteter samt praktikanter med fysiske eller mentale handicap.

Vores hold af praktikanter for efteråret 2024 er allerede sat og vi modtager derfor ikke længere ansøgninger til praktikophold i klubben i efteråret 2024.

Hvis man påtænker på et senere tidspunkt at søge praktik i HB Køge, kan man herunder se nogle af vores tidligere stillingsopslag for at få en idé om, hvilke opgaver vi kan tilbyde vores praktikanter.

Praktik – Sociale Medier & Kommunikation

Praktik – Salg & Hospitality

Praktik – Digital marketing & E-handel

Praktik – Events & CSR

Alle spørgsmål om praktik i HB Køge kan stilles til vores kontorchef Casper Jensen på cj@hbkoge.dk // +45 20 89 38 20.

Capelli Sport