Capelli Sport - HB Køge partner
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Akkreditering og øvrige informationer for pressen

Alle medier, der ønsker adgang til HB Køges hjemmekampe, skal først akkrediteres. Akkreditering foregår via mail til Christian von Bülow ([email protected]) senest to arbejdsdage før den ønskede kamp (f.eks. torsdag, hvis kampen spilles søndag). Følgende informationer skal oplyses:

• Navn
• Medie
• Journalist/fotograf/TV/Radio/Andet
• Pressekort eller AIPS kortnummer

Interviews

Interviews med HB Køges spillere kan finde sted under flere former. Herunder finder du en række informationer og guidelines for interviews med spillere og trænere til træning og i forbindelse med kampe.

Træning

Der kan foretages interviews med HB Køges spillere umiddelbart før og efter holdets træningspas.

Ved tv-interviews henstilles der til, at pressevæggen benyttes.

Kamp

Der er mulighed for at foretage flash-interviews fra syv kvarter før kampstart. Rettighedshavende tv-station har fortrinsret, og de enkelte interviews skal på forhånd aftales med HB Køges medieansvarlige. Når der før kampen er afholdt taktikmøde, er der ikke længere mulighed for spillerinterviews.

I pausen er der ikke mulighed for at foretage interviews. Rettighedshavende tv-station har dog mulighed for et kort interview med assistenttræneren i forbindelse med pausen. Et eventuelt interview skal aftales med HB Køges medieansvarlige.

Efter kampen har rettighedshavende tv-station mulighed for at foretage et superflash-interview.

Området omkring spillertunnelen afspærres umiddelbart efter slutfløjtet, og vil herefter være inddelt i en flash-zone og en mixed zone. HB Køges medieansvarlige vil sørge for, at et passende antal af hjemmeholdets spillere vil stå til rådighed for interviews senest 15 minutter efter slutfløjtet.

Det henstilles, at man i forbindelse med tv-interviews benytter sig af HB Køges pressevægge som befinder sig i både Flash Zone og Mixed Zone.

Pressebilleder – download

Logo – cmyk

Kontakt

Marketingansvarlig Brian Romme – 2094 0334

NTG - Nordic Transport Group