shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Akkreditering og øvrige informationer for pressen

Pressehenvendelser
Alle henvendelser om interviews med spillere, trænere eller ledere skal tilgå kommunikationschef Anders Ebbesen på ae@hbkoge.dk // +45 30 66 07 20.
HB Køge frabeder medier at kontakte spillere, trænere eller ledere direkte på telefon eller gennem sociale medier uden forudgående aftale med klubbens kommunikationsafdeling.

Akkrediteringer
Alle medier og scouts fra andre klubber, der ønsker adgang til HB Køges hjemmekampe på både kvinde- og herresiden, kan blive akkrediteret.

For akkreditering skriv til klubbens kontorchef Casper Jensen på cj@hbkoge.dk. Angiv hvilken kamp der ønskes akkreditering til samt hvilket medie, der repræsenteres og hvilken funktion (skreven journalist, TV, fotograf, radio etc.) den fremmødte journalist har under kampen.

Indgang til stadion foregår for akkrediteret presse gennem Indgang A (Nordicals-indgangen) i den sydlige ende af hovedtribunen på Capelli Sport Station med mindre andet er aftalt. Her udleveres der ligeledes fotoveste til akkrediterede fotografer – disse bedes returneres igen ved udleveringsstedet efter kampens afslutning. HB Køge kan af sikkerhedshensyn forlange pressekort eller AIPS kortnummer fremvist i indgangen.

Interviews i forbindelse med kampe
Som udgangspunkt stiller HB Køges spillere og trænere ikke op til interviews fra 36 timer inden kampstart.

TV
Eneste undtagelse herfor er rettighedshavende TV-station som har mulighed for at lave spillerinterviews indtil en time inden kampstart. Rettighedshavende TV-station har ligeledes mulighed for at lave Superflash-interviews i forbindelse med starten af halvlegene, i pausen og umiddelbart efter slutfløjt efter aftale.

Øvrige medier
Skriftlige medier, radiostationer og ikke-rettighedshavende TV-stationer kan lave interviews med spillere, trænere og ledere efter kampe. Interviews kan foretages i klubbens flash-zone og mixed zone under Scor-tribunen.

Alle interviews skal aftales på forhånd med HB Køges medieansvarlige på dagen. Interviews udført uden foregående aftale med klubbens medieansvarlige kan forlanges slettet af klubben.

Kontakt til HB Køges medieansvarlige på kampdage:
Kommunikationschef Anders Ebbesen: ae@hbkoge.dk // +45 30 66 07 20
Kommunikationsmedarbejder Laura Corfitz: lca@hbkoge.dk // +45 20 46 17 56

Pressebilleder
For kampbilleder og billeder af klubbens spillere og medarbejdere, kontakt Kommunikationschef Anders Ebbesen på ae@hbkoge.dk // +45 30 66 07 20